Facebook

Beoordelingen van Pizzeria Palermo Groningen

Recente recensies van Pizzeria Palermo Groningen

5 sterren na 405 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een lekkere pizza. Vlot bezorgd door een opgewekte jongeman. Er wordt altijd een gratis drankje meegeleverd, maar deze keer heb ik aangegeven of het een broodje mocht zijn. Er werd een zak met gekruide, warme broodjes meegeleverd. Helemaal top.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza’s, met de toegevoegde ingrediënten waarom we hadden gevraagd.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, en snel bezorgd.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegan pizza!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan ik verwacht had, lekker warm nog en heerlijke vegetarische pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan eten hier is echt heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was er precies 3 kwartier later, zoals aangegeven. Pizza's nog heet, goede dunne, knapperige boden en rijkelijk belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: de beste pizzas in Groningen!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld, pizza is hier normaal altijd goed. Echter, nu zaten er 2 haren in een van de pizza's. We hebben ook een broodje kruidenboter bijbesteld, de boter is overduidelijk ingevroren, niet bevorderlijk voor de textuur. Mwah!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

“Delmare speciale.”.... voor het eerst deze pizza geprobeerd. Gerookte zalm en paling. Helaas overheerste de paprika en ui en kon ik bijna geen paling ontdekken .. Volgende keer ga ik gewoon weer voor de “ frutti di mare”. Maar..... ondanks dat dit kan gebeuren, blijf pizzeria Palermo mijn grote favoriet!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goede pizza's bij deze zaak. Heb er veel geprobeerd in Groningen, maar weinig kunnen tippen aan deze kwaliteit. Goede bodems, krokante randen en een lekkere smaak.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb twee vrienden uitgenodigd de vegan kapsalon te proberen. Een van beide is geen vegetariër of veganist. We waren allen stil tijdens het eten. De shoarma lijkt op echt shoarma en de kruiden zijn heerlijk. Lovend commentaar en ze zijn nu ook nieuwsgierig naar de vegan pastas en pizza's.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed Grill 2 met friet zonder kruiden besteld. We kregen echter aardappelschijfjes mét kruiden geleverd. Heel vervelend, vooral voor mijn vrouw, want die krijgt daar last van. Bovendien was een behoorlijk deel van het vlees veel te droog en zwart geblakerd. Het viel deze keer dus heel erg tegen! Géén goede beurt van Palermo.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De veganistische kapsalon was heerlijk, al mocht er voor mij iets meer sla bij. Ook de pasta smaakte goed. We hadden alleen een foutje gemaakt met bestellen, wilden eigenlijk pizza ipv pasta. Ik heb tweemaal geprobeerd te bellen direct na het plaatsen van de online bestelling, maar kreeg helaas niemand te pakken om dit aan door te geven.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere lasagne. Goed warm en sneller bezorgd dan werd aangegeven.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza, op tijd geleverd en vriendelijke bezorging

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het erg spijtig, maar ik vond het erg zout. Zo op verheugd. De vorige keer was het heerlijk. Ik hoop dat als ik het weer aandurf het weer heerlijk is zoals de eerste keer. Sorry ik wil graag positief zijn, zag er lekker uit.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Jammer dat de vegan kapsalon uitverkocht was... die had ik graag nog een keertje gegeten. Maar de frites waren zeker ook lekker.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza nord Nederland

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al5ijd lekker. En is er iets nis ( van mijn ) bellen ze netjes op of het wel klopt. SUPER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Vegan kapsalon gegeten! Mijn oma vond het ook lekker. Er was geen shoarma maar we kregen Vegan kipballetjes ipv daarvan maar werden hierover keurig gebeld. De Vegan shoarma was niet geleverd maar dit was ook heerlijk!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super. Had per ongeluk lasagne gorgonzola terwijl ik altijd een pizza gorgonzola heb. Werd keurig gebeld of dit wel de bedoel was. Kreeg heel netjes een pizza terwijl ze eer'st zeiden dat de lasagne kwam omdat die al in de oven zat. Zo super tof.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een pizza, lasagne en een kipschotel besteld. De kinderen vonden de pizza lekker. De kipschotel en vooral de lasagne waren lekker maar erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. De eerste keer besteld en voor het eerst vegan kapsalon gegeten. Ik vind het fantastisch dat jullie vegan toegevoegd hebben aan jullie menu. Dankjewel en tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn altijd echt lekker. Lekker knapperige bodem. Royale topping. Verandering in topping aanbrengen geen probleem. Bezorging op afgesproken tijdstip. Erg tevreden dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en goed belegd. Heet bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Beste (bezorg) pizzaria in Groningen

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik denk dat wij ons wel vaste klant kunnen noemen inmiddels. Echter vandaag een keer wat anders geprobeerd dan pizza. Geen aanrader. Kapsalon heeft bijna geen vlees en lamachun is een beetje flauw van smaak. Jammer. De pizza's zijn hier perfect!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste (Vegan) Kapsalon ooit!!! Helaas was mijn extra drankje niet meegeleverd..

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijskwaliteit verhouding en een uitstekende service. Pizza's zijn altijd van een uitzonderlijke kwaliteit en niet te vettig.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

My favorite (vegan) pizza in Groningen!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen al over de hoeveelheid vlees niet te klagen: een mixed grill voor 1 persoon waar je bijna wel met 2 man van kon eten. En een heerlijke variatie van vlees en smaak, zelfs de op 2 manieren bereide kip smaakte totaal verschllend.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Altijd goede kwaliteit.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza! Op tijd afgeleverd door vriendelijke bezorger. Top!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ging supersnel, pizza's waren erg warm, lekker, alleen maar lof, tot de volgende keer maar weer......

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze blijven verrukkelijk en het lijkt wel of ze iedere keer groter worden! Uiterst vriendelijke bezorger!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en goed warm. Vrolijke en vriendelijke bezorger. Wat helemaal geweldig is dat je de optie hebt om fooi te geven. In deze tijd hebben ook wij geen kleingeld in huis.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pasta en lekkere, echt Italiaanse pizza. Bij bezorging een gratis drankje en Italiaanse brood tapas meegeleverd; niet echt nodig (de porties zijn groot genoeg :) maar wel sympathiek.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en Keurig op tijd

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding, nadeel is dat een pizza altijd zo snel koud is, maar daar kan Palermo niets aan doen, misschien dat nog iemand een tip heeft? Lekkere pizza's, een aanrader!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was erg goed! Gratis extra blikje fris (heel attent) zat nog apart verpakt in een plastic zakje, is niet echt nodig.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed formaat, goede bodem, lekkere smaak, we gaan hier vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was prima. Mooi op tijd bezorgd. Maar waarom shoarma in plaats van spek op een carbonara alla gorgonzola is wel raadsel.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's Onze vaste pizzeria.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!! Zeer verzorgde en heerlijke pizza!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza. Snelle bezorging en Lekker warm.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel klaar, vlot bezorgd en de pizza's waren heerlijk.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder goede ervaringen gehad, maar bijzonder slechte klantenservice. Na een foute bestelling waarbij twee dingen missen vroeg ik of ik mijn geld terug kon krijgen. Ik vroeg dit netjes en kalm en de medewerker/ eigenaar werd boos, heeft me vertelt niet meer te bestellen bij Palermo en hing de telefoon op midden in mijn zin. Een goede manier om een vaste klant kwijt te raken.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’ s. Werden goed warm en snel bezorgd. Tip: een pizza met Parmaham & rucola opnemen in het assortiment. Is bij andere pizzeria’s vaak wel te krijgen. Of in ieder geval rucola als topping mogelijkheid.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza,s zijn altijd uitstekend. Alleen deze keer heb ik extra knoflook besteld, maar die was niet te ruiken of te proeven.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik probeer de komende tijd grotendeel van de vegan afdeling uit. Tot nu toe heerlijk! De pasta, pizza en nu dus ook de shoarma. Ik kan mij alleen maar voorstellen hoe goed ze de overige gerechten maken. Met liefde in ieder geval.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies volgens afspraak bezorgd. Heerlijk gegeten.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shoarmaschotel en pizza. Snelle bezorging. Helaas waren ze de salami op mijn pizza vergeten.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het Vegan vlees proeft echt niks anders dan echt vlees. Beste ooit (tenzij ze me voor de gek houden en het was wel gewoon echt vlees)

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegan schotel en vegan shoarma broodje. Snel geleverd en goed aan de voorschriften gehouden (rivm)!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, lekker vegan options!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was razendsnel, en het eten was van goede kwaliteit. Toppie!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut een aanrader! Wij bestellen al jaren regelmatig bij Palermo, het is in onze ogen een van de beste afhaalrestaurants in Groningen. Je krijgt veel voor weinig, de service is uitstekend, het eten super lekker en je hoeft nooit lang op je bestelling te wachten. Een mooi voorbeeld van hun goede service: Ik eet meestal het vegan broodje shoarma met de aardappelschijfjes en afgelopen week kreeg ik een belletje van een van de medewerkers van Palermo; hun oprechte excuses, want door de coronacrisis zijn er leveringsproblemen ontstaan, en was de vegan shoarma op. Hij raadde aan de vegan kip te proberen op een broodje en bood nog een gratis drankje aan voor het ongemak. Was weer hartstikke lekker! Wij verhuizen volgende maand terug naar Friesland, maar gaan dit restaurant absoluut missen.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en lekker

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk en warm bezorgd, binnen een half uur, en ook nog eens een gratis blikje cola. Aan contactloos bezorgen werd echter niet gedaan...

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza werd snel bezorgd en was erg lekker!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! We gaan hier zeker weer bestellen!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vond ik de vegan lasagna veel te zout, waardoor ik er niet van hebben kunnen genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel, en goed gekruid! Toppie

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saus van de pasta blijft een mysterie wat er allemaal inzit.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza’s!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegan pasta Stefano gegeten. Super lekker en verrassend met het warme brood erbij! Bezorging stipt op tijd 👏

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrijf normaal geen recensies, maar in deze moeilijke tijden kan iedereen een hart onder de riem gebruiken. Palermo maakt ongeveer de lekkerste pizza's die ik ooit heb gegeten. De bezorging is ook altijd fantastisch, maar dat heeft er waarschijnlijk ook mee te maken dat ik dichtbij woon. Hoe dan ook, een dikke vijf sterren op ieder vlak!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb altijd heerlijk warme.pizza's .

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte pizza, goed warm, exact op tijd, voor herhaling vatbaat, dit was de derde keer en 4 keer OK

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's. Inmiddels zijn wij vaste klant. Pizza bestellen we altijd bij Palermo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer uitstekend! Een andere pizza deze keer besteld en ook deze, Fantasia didn’t mare, was subliem. Graag tot een volgende keer.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken heb ik geen klachten maar ik had verder ook geen zin om te bellen. De toko zit bij mij om de hoek en ik vind het echt knap dat er toch een lauwe pizza tegen het koude aan bezorgd is tezamen met slappe aardappelschijfjes. De knoflooksaus was doorweekt in de tas en qua bezorgtijd ga ik het niet eens over hebben. De komende tijd maar even niet bij Palermo bestellen helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's ! En snelle bezorging, pizza kwam heet uit de doos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! zoals gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was weer snel bezorgt en goed warm. helaas was wel weer het blikje cola met de sla in 1 zakje gestopt waardoor de sla is gaan lekken en alles nat was. dit was nu al de 2e keer.. hopelijk is dat de volgende keer goed want kon nu de sla weggooien.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd en lekker !

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, afspraak nagekomen. Snel bezorgd. Erg lekker en super dat er zoveel veganistische mogelijkheden bij Palermo zijn!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte Pizza'z, prmia topping, goed warm, zeker voor herhaling vatbaar. Zegt het voort

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza!!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk warme pizza's...

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en lekker

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

man man man toen ik vegan werd dacht ik dat ik nooit meer pizza kon eten Maar toen was daar... pizza palermo. Nou vriend ik vertel het je deze pizza’s zijn zo lekker je gaat helemaal uit je plaat. Ik bestel graag nog een keertje. Bedankt jullie hebben mijn dag gemaakt

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het lezen van de vele positieve beoordelingen besloot ik de gok te wagen. Een vegan pizza met extra groentes, met gratis cola en een plastic tasje. Keurig op tijd werd mijn hoogste verwachting bezorgd. Zonder cola en plastic tasje weliswaar. Ach, wat een teleurstelling, echt jammer van het geld. De pizza was koud, geen extra groenten en echt vers leek het mij ook niet. Zo jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, bezorging was op de juiste tijd! De bezorger kwam zelfs nog helemaal terug naar boven om het blikje cola te brengen dat we er bij kregen!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer goed gevuld en heerlijke korst! Graag tot een volgende keer.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede lekker warme pizza....

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goed warm bij bezorgen en netjes op tijd.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super snel. Het eten was lekker en er zat zelfs een gratis blikje drinken en brood bij. Top, een aanrader dus!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegan pizza die warm en op tijd werd afgeleverd door een vriendelijke bezorger!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en warm bezorgd

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker,en prima bezorging.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's zo als altijd. Snelle bezorging en erg vriendelijk. Voor ons geen andere pizza's dan pizza's van Palermo. Altijd goed.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lovely food

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza”s en stipt op tijd. Van harte aanbevolen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker,onze complimenten.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, bezorger was ook mooi op tijd

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd. Ruim belegd en warm bezorgd. Alleen jammer dat het gratis aangeboden drankje niet is geleverd. Verder top!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 overheerlijke pizza’s!! Rijk belegd en zagen er ook nog eens prachtig uit. De bezorger was , zoals altijd, zeer correct en vriendelijk. Stipt op de aangegeven tijd! Graag tot een volgende keer

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed wat ik ook bestel..en zelfs wanneer.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, eten was nog goed heet en lekker. En de juiste bestelling. Helemaal tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de bestelde tijd en lekker.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles snel bezorgd, pizza was ook lekker! Alleen jammer dat er wel ham zat op de pizza speciale (terwijl bij opmerkingen en op het bonnetje zonder ham stond). Ook was de verse knoflook niet toegevoegd. Maar pizza’s waren ondanks dit erg lekker 👍🏼.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk en een half uur eerder dan de mail aangaf! Maar als jullie een gratis blikje drinken beloven moeten jullie dit natuurlijk ook waar maken. (2de x al dat dit gebeurt)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ditmaal was alles, na de misser van maart 2018, tiptop in orde. Geleverd rond de genoemde tijd, lekker, warm, veel, goed verpakt...alles top! Ik begreep van mijn vriendin dat de bezorger nog netjes aan de deur toelichting gaf over wat mis ging bij de vorige bestelling. Vóór de keer dat het mis ging, had ik ook al meerdere keren bij jullie besteld, altijd naar tevredenheid. Het stond me nu alleen tegen dat ik voedselvergiftiging had, dit twee keer gemeld had en ik van jullie totaal géén reactie heb ontvangen. Daardoor heb ik tot gisteren nooit weer besteld. Ik ben zeker van plan om vanaf nu weer vaker bij jullie terug te komen. Nog steeds heel erg fijn dat jullie zo goed denken om de veganist, met erg veel opties!!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top. Snel en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd precies volgens afspraak. Smakelijke pizza.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beloofde cola ontbrak

Reactie van Pizzeria Palermo:Vaak hebben we het echt heel druk waardoor kleine (menselijke) foutjes kunnen gebeuren bij het bezorgen. Uw beloofde drinken heeft U nog tegoed van ons. Bij een volgende bestelling kan U bij de opmerkingen aangeven dat we uw drinken gemist hebben en we zullen deze naleveren. Of U kan telefonisch contact opnemen en uw drinken word alsnog bezorgd.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Lekker gekruide aardappelschijfjes 👍

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De korting voor dinsdag, pizza van meer dan 10 euro voor 8 euro is niet verrekend

Reactie van Pizzeria Palermo:Pizzas vanaf €11,- en hoger blijven €11,- in uw geval is de pizza van €11.50,- naar €11,- gereduceerd.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren weer heerlijke pizza's. Bezorging was ook top.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan lasagne was heerlijk!!!!!! Sauce en groenten smaak was super! Volgende keer zou ik het wel zonder kaas bestellen maar dat is mijn persoonlijke voorkeur. Tiramisu was een 6/10. Het was lekker maar het had een rare nasmaak. Overal heel lekker hoor, goed gedaan!

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon met kip besteld, heb echter bijna geen kip kunnen ontdekken, alleen veel gebakken aardappelen. Bestelling is wel snel bezorgd.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden wat besteld, en doorgegeven wat we er niet op wouden. Dit is er toch op gekomen. Dit vind ik erg slecht.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bodem; ook niet te vet en niet te zout! De bezorger was bliksemsnel en vriendelijk. We hadden twee vegan pizza's besteld. Toen ik de dozen openmaakte en de eerste hap nam was ik een beetje bang dat er per ongeluk tóch echte kaas en shoarma opzat, want zo leek en smaakte het. Bij nadere inspectie bleek gelukkig dat het toch echt een vegan pizza was! ;) Een aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen tevreden: erg lekkere pizza's! Naar onze mening iets té rijkelijk belegd, waardoor de bodem niet meer knapperig was. Het gratis drankje werd helaas niet bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn een trouwe klant. Heerlijke pizza en altijd op afgesproken tijdstip bezorgd. Helaas vandaag voor de derde keer niet het beloofde blikje drinken erbij. Jammer

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende prijs/kwailieit

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten eerder dan aangegeven bezorgd en goede pizza's! Daarnaast zijn de jongens altijd erg vriendelijk bij afhalen en bezorgen

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza’s, exact op de doorgegeven tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super als altijd

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zou drinken bij de pizza worden geleverd, echter ontbrak dit. Daarnaast waren de pizza’s erg nat waardoor de algehele pizza minder lekker was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig dat er ook vegan opties zijn! Ontzettend smaakvol en nooit te weinig! Bezorging was ook aardig snel, en met een elektrische scooter, wat ik ook écht een plus vind.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het drinken kwam niet mee

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, de bodem was wel wat zacht waardoor het wat moeilijk was om deze te snijden. Bezorging duurde iets langer dan aangegeven, maar voor een vrijdagavond ook wat te verwachten. Bezorger was vriendelijk. Daarom 4 sterren voor beide.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer uitstekend,goede service ga zo door.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eindelijk een plek waar vegan variatie beschikbaar is! Ditmaal prima vegan kapsalon en vorige keer rijkelijk belegde vegan pizza. Super!

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heel koud en slap! Wel super snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizzas, maar de bezorging heeft minstens anderhalf uur geduurd. Toen ik na een uur belde bleek het nog te moeten worden gemaakt. Ik woon niet ver van het bedrijf vandaan dus had het eerder verwacht. Verder vriendelijke medewerkers gesproken maar ik hoop dat de bezorgtijd eenmalig is of op de hoogte te worden gehouden bij vertraging.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste vegan shoarma ooit!

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke, warme pizza's die snel bezorgd werden! 10/10 would buy again

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza waren erg lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snelle bezorging, geweldige tiramisu (alleen wat prijzig).

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten. Snelle en erg vriendelijke bezorger.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super pizza! Ook heerlijke vegan shoarma!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een perfecte bodem, goede textuur en heerlijke smaak. Altijd lekkere pizza's bij Palermo!

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op de afgesproken tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vegan.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede pizzabodems! En heerlijke veganistische pizza's!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker en snel bezorgd

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza kwam koud aan, erge tegenvaller. De kapsalon was wel warm. Beiden lekker (na opwarmen)

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker gegeten!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed belegde pizza carbonara speciaal en warm en vriendelijk bezorgd.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer zat er wat schimmel op het broodje. Heb het er afgesneden en opgegeten maar het zou echt niet mogen T.T. Normaal is alles prima en bestel ik er graag. :) Hopelijk volgende keer zonder schimmel :D Ik plaats eigenlijk ook alleen recensies als het slecht is :P Dus hopelijk geeft dit geen verkeerd beeld omdat de vorige keren alles prima was!

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's en pasta's van palermo vallen altijd in de smaak. Deze keer viel echter heel erg tegen. Pizza met garnalen besteld, maar alle garnalen kwamen inclusief darmkanaal op de pizza aan. Volle darmkanalen over het algemeen. Waanzinnig jammer, ben ik niet gewend van jullie.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

goed en lekker

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, warm, snel en vers gemaakt.

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere veganistische shoarma! En snelle bezorging.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb nog nooit zo slecht eten gehad hamburger was zo rood van binnen dus weg gegooid en ik had shoarma schotel dat was zo erg zout niet te eten bestel hier altijd en was altijd goed ?? dus volgende keer maar korting

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pizza en keurig op tijd bezorgd.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste veganistische pizza die ik tot nu toe heb gehad in Groningen!

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza voor goede prijs en correcte bezorging

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje weinig doner deze keer

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker snel bezorgd waardoor het eten weer goed heet was! bedankt en tot de volgende keer :-)

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

You guys are amazing!!

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk (shoarma schotels)!

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! Ze waren alleen de knoflook saus vergeten wat erg jammer was. Snel bezorgd en goed warm ook.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger keek een beetje angstig. Dat hoeft niet hoor. Maar bij 'shoarmacity' zijn ze dat gelukkig niet.

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig pizza heerlijk ??

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en vlot bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals elke keer was het eten heerlijk :) als veganist kan je niet overal terecht en hier hebben ze een heerlijke pasta en lasagna en ook nog kruidenboter! En ook nog aardig personeel :)

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse, goed belegde, warme en snel bezorgde pizza carbonara speciaal en pizza tonno. Aanrader!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten is altijd goed ?????

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza s zijn tot nu toe altijd lekker en zijn nog goed warm wanneer ze bezorgd worden. Bezorgers zijn ontzettend vriendelijk en beleefd

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza'sen dol op de bodem . Goede bezorging

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza waren weer prima en op tiid bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was tien minuten eerder dan de indicatie in de mail (ik had 'zo snel mogelijk' aangeklikt), echt super! De pizza's waren heet en heel erg lekker. Bij gratis drankje had ik cola light aangeklikt, maar heb in plaats daarvan een gewone cola gekregen. Vond ik geen enkel probleem. Echt een aanrader, vooral de veganistische pizza!

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk allen weer geen cola gekregen

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegan pasta, helemaal tevreden! malse kipstuckjes en knapperige groentes in een heerlijk sausje

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de vegan cupcake besteld maar deze was alles behalve vers. Hij was niet te eten, zo droog. Ik heb geprobeerd om de pizzeria te bellen maar ze namen niet op. De vegan tiramisu was wel heerlijk!

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig was heerlijk

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta carbonara was echt lekker! Ook een stukje brood erbij gekrijgen. Top!:)

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, lekker, eten van goeie kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, echter de kwaliteit en hoeveelheid van de vega shoarma was ver beneden maat, ik ben beter gewend. Het was nog niet genoeg om een half broodje mee te vullen en het smaakte ook anders dan anders. De saus zag er smerig uit maar die eet ik toch al niet

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al een paar keer samen met collega's eten besteld voor de Hereweg 95A. Eten wordt altijd op tijd bezorgt en kwaliteit is prima!! Ga zo door! 06-42622595

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit en hoeveelheid donervlees bij een kapsalon wordt steeds minder. Ook de knoflooksaus is er niet beter op geworden. Erg jammer

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en precies op het goede tijdstip ?

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging, lekkere pizza met gratis cola voor goede prijs!

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom tevreden! Dank!

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het erg leuk dat er zoveel veganistische gerechten op de menukaart staan. De veganistische lasagne was echter erg zout. Bij de bestelling had ik gevraagd of de champignons in de calzone weggelaten konden worden. Er zaten echter nog steeds champignons in.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten! De bezorging duurde wel wat lang en was ook nog een wat later, maar dat heeft de smaak niet negatief beinvloed

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas alweer geen salade bij mijn menu gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren een beetje droog, maar de smaak was goed. Onze bestelling was er precies op de afgesproken tijd! Top! Vriendelijke bezorger en erg aardig dat wij extra drinken kregen bij onze grote bestelling. Voor herhaling vatbaar!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moet van twee hoog komen, dus sprint altijd gelijk naar beneden om de deur open te doen. Toen ik voor de eerste keer hier bestelde schold de bezorger me ook al uit omdat hij vond dat hij te lang moest wachten. Deze keer ging hij ook ruzie met me maken, terwijl hij toch echt max. 15 sec. moest wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel erg tegen, weke aardappels en bijna geen groente.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zo als gewoonlijk weer erg lekker.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een eerdere positieve ervaring hebben we gisteren opnieuw besteld. NOOIT weer. Allereerst waren de pizza’s hartstikke slap en sompig. Maar wat nog veel erger is: we zijn er allebei hartstikke ziek van geworden. Dit kost mij gewoon een dag werken en ik neem eigenlijk geen genoegen met minder dan restitutie van het totaal betaalde bedrag. Schandalig.

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijke vegan pizza en nu ook de vegan tiramisu geprobeert en mijn god wat geweldig. Erg machtig maar super goed. Was ook mooi optijd geleverd door een vriendelijke bezorger :)

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk. bezorging kwam iets te laat, maar daar is over gebeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, lekker warm. En heerlijk van smaak.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, helaas ontbrak de shoarmasaus! Vooral de veganisten waren heel erg tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar ?

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was veel maar ook vrij koud

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat en lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs heerlijke veganistische pizza en pasta! Bezorging was exact op tijd en zodoende een fantastische avondmaaltijd mogen nuttigen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de kapsalon wordt steeds minder. De aardappelschijfjes waren hard en doner was ook te hard gebakken. De rauwkost wordt ook steeds minder en de saus ook. Erg jammer dit. Ben anders gewend.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en goed heet

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was precies op tijd, en pizza's waren lekker warm. En was zo als gevraagd mooi in puntjes gesneden, en zonder ansjovis. Ben zeer tevreden.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvolle pizza bodem. Helaas was de pizza een beetje koud geworden. De vegan pizza was helaas inspiratieloos. Te veel groente en teveel verschillende soorten. Hierdoor werd de pizza zompig en verdween de bodem zelfs. Natuurlijk wel goed dat er aan veganisten wordt gedacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doos onverzorgd en voor de zoveelste keer geen wissel geld gezeur. Alsof ze zo fooi willen creëren!? Niet netjes!

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekkere pizza's en vlotte bezorging. Twee pluimen!

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind dat men zuinig is met de kapsalon qua vlees en saus. Heb wel eens anders meegemaakt

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde kwa voorspelling al een uur voor 1 pizza en nog wat sausjes vindt ik dit bijzonder lang. Vervolgens haalden ze dit uur ook nog eens niet. Toen de pizza kwam was deze vrijwel koud, had een hele brede rand zonder beleg en was de bestelling niet compleet. Later op de avond werd ik erg beroerd en misselijk en heb ik over gegeven. Aangezien de pizza het laatste was wat ik gegeten had wijt ik het hieraan. Nooit meer pizzaeriapalmero voor mij! Schaam jullie!

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Halve pizza was koud omdat de doos openstond

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid was weinig te noemen. Ik heb vaker een schotel (mixed grill) voor 2 personen besteld en dat was altijd meer dan genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Deze bestelling had zeker de helft minder. 4 ribbetjes spare rib terwijl er andere keren zeker 12 ribbetjes in zaten. Wel 2 gehakt schijven (die veel te erg gekruid waren) maar weer 1 pitabroodje, normaal 2. Shoarma en stukjes kip was ook niet genoeg zoals anders. Er is wel wat overgebleven want het was gewoon niet lekker of het was te koud. En dat is al wel vaker het geval, dat het eten te koud aankomt. Aan de afstand ligt het niet want ik woon bijna om de hoek. Ik heb de bezorger terplekke hierop aangesproken en die heeft gelijk gebeld. De hoeveelheid klopt, de verpakking is anders. Als ik dan nog honger zou hebben kon ik bellen zodat ze nog een pizza zouden brengen. Mooi aanbod, maar als ik pizza wil had ik wel pizza besteld. Bezorging was wel netjes op tijd en heeft mijn klacht ter plekke netjes afgehandeld maar voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en warm. Vriendelijke bezorger.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza's.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, ondanks het gure weer. Vegan kapsalon was erg lekker! Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, en goede snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan Kapsalon... Smullen!

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knoflooksaus erg dun, maar alles smaakte goed. Wel vind ik het vrij prijzig voor de grootte van de portie.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkere pizza! Veel vegan opties die ik de volgende keer ga proberen.

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonlijk een erg lekkere en warme pizza, helaas deze keer een lauwe pizza en de kruidenboter is niet aangekomen, jammer..

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

misschien is het handig om de tijdstippen die te druk zijn te schrappen uit de bezorglijst zodat je dan weet welke wel op tijd zijn om bezorgd te worden. Nu hebben we een uur moeten wachten. Er is er gebeld dat het later zou worden, maar een uur is wel erg lang.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top dat jullie zoveel vegan opties hebben! De pizza was lekker pittig. Persoonlijk vind ik iets meer tomatensaus lekkerder. Duurde een uur voordat de pizza er was en hij was niet echt warm. Maar het was zaterdagavond daar had het vast mee te maken. De cupcake als toetje was echt heerlijk!!

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en stipt op tijd. Maar de volgende keer zou ik het wel fijn vinden als de bezorger genoeg wisselgeld bij zich heeft, want als ik te kort kom bij het betalen zullen jullie het vast ook niet op prijs stellen.

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza kwam een half uur later dan aangegeven en was ook al koud.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Warm en goed belegd. Na 50 min.wachten kregen we een telefoontje dat de pizza's in de oven stonden en dat ze over 10 min. bezorgd werden. Wat een goede service!

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, snelle bezorging

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd blij met mijn bestelling hier, heerlijke veganistische gerechten

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzeria in heel Groningen! Uitstekend personeel en zeer goede service.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een Shashlikschotel besteld maar volgens mij een Donerschotel gekregen. Het was heerlijk, zowel de schotel als de pizza.

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza alleen een tegenvaller dat hij zo goed als koud werd geleverd

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel netjes dat ze belden toen ze wisten dat ze de bezorgtijd niet gingen redden. En perfecte pizza, niet zout, en zelfs twee veganistische opties! Dit wordt onze nieuwe vaste bezorgpizzeria

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegan pizza! Hopelijk is hij de volgende x dat ik hem bestel warm ipv lauw.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De veganlicious pizza is erg lekker! En waardevolle vegan pizza die ik zal delen met wie op zoek is naar een vegan pizza ?

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza's - gemakkelijk te bestellen - en op tijd bezorgd

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker deze pizza's!! Bezorging is prima. Soms duurt het wel wat lang om te wachten.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan anderhalf uur gewacht op de bestelling. Het was wel heel erg lekker. Bezorger was vriendelijk

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel de bestelling in huis. Lekkere pizza's. Salade was tja .... een salade.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd (35 minuten) en heel lekker en veel pasta :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Pizza Hawaï met salami en knoflook en een pizza met van alles en nog wat! Bezorging was super snel. 1 minpuntje; beide pizza's waren met knoflook en hier was niets van terug te vinden.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan pizza,shoarma en toetjes besteld. Het smaakt en ruikt heerlijk, maar de warme gerechten kwamen niet warm genoeg aan. Jammer om lauw eten te ontvangen.

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegetarische pizza. Netjes op tijd bezorgd en niet duur.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat + kruiden: top! Tiramisu: niet lekker, overheersende spijssmaak in de kokosvlokkenlaag, gele waterige 'pudding' amper smaak en te weinig cacao op de slagroom. Nog even verder sleutelen aan dit recept

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere veganistische pizza!! Cruelty Free :-)

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer helemaal toppie deze keer.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Pepers wel vergeten eraf te halen. Maar dat vergeef ik jullie haha.

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superfijn dat er veganistische keuzes zijn. Ook nog eens een snelle bezorging. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's en pasta heel lekker. Vonden meer mensen denk ik, 2 uur moeten wachten op bezorging. Werd keurig gebeld dat het wat langer duurde. Bezorger baalde want er wat 1 pizza gedeukt. Wilde graag een nieuwe halen. Vonden wij niet nodig.

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het brengen met een elektro scooter is een groot pluspunt.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza kwam op de opgegeven tijd en was nog goed warm. En zoals altijd even lekker !

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

trage bezorging

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was koud en de bodem was vies. De kapsalon was weer uitstekend.

, 11-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

M'n bestelling kwam precies op tijd en was heel erg lekker, er zat alleen een haar in. Dat is mijn enige minpuntje ;)

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk top. Helaas duurde het bezorgen 2 fucking uren. Wel 2 frisjes gekregen, liev.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top????

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was optijd en mijn aanpassingen waten goed uitgevoerd. Zoals altijd heerlijk en een van de beste fast food opties voor veganisten in grunn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was niet warm genoeg

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was verkeerd afgeleverd, Maar SUPPER dat er gewoon een nieuwe werd gebracht. Pizza was heerlijk.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste keer dat ik hier bestel ivm de vegan pizza's amar ben erg tevreden. snelle bezorging en lekker gegeten.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes op tijd en was nog zo heet dat ik me tong nog verbrandde! Goed werk. Ga zo door Palermo.!.

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Beste pizzeria in de stad. Ga zo door.. wij bestellen zeker weer????

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed!!

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde vrj lang maar de vega shoarma was erg lekker, alleen de saus was veel te pittig:)

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed warm en zooo lekker!

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door pech was het eten laat, maar dat kan een keer gebeuren. Het was wel superlekker!

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Kapsalon besteld, was heel snel bezorgd en Woww wat een pizza! Zeker de beste pizzeria in Groningen. AANRADERR! Zeer vriendelijke personeel en een heel mooi restaurant als je ook een keer uiteten wilt met familie of vrienden. Mijn steun hebben jullie! Ga zo door. Thumbs up!

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kapsalon en heerlijk van smaak

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ruim 5 kwartier moeten wachten en dat vinden wij wel erg lang.

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Was echt lekker. We hadden zo zij in wat fastfood en vegan natuurlijk. Lekker gekruide Aardappel schijfjes Vegan Shoarma was echt super goed gekruid. Sausje die er bij zat was pittig maar daar houden wij van. Alleen salade was karig. En ik miste een knoflooksausje. Dat kunnen ze ook vegan maken! Tip voor palermo: Knoflooksaus 2 eetlepels vegan mayonaise (remia-mayolijn 100%plantaardig) 1 teentje knoflook, geperst 1 – 2 theelepels azijn snufje zout en peper (gedroogde) bieslook Volgende keer ben ik wel benieuwd naar de vegan pasta! Of lasagne ???? als ik geen zin heb om te koken natuurlijk

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Extra Veganza besteld, maar de Veganlicious pizza ontvangen. Deze pizza is goedkoper en ik kan absoluut niet tegen pepers (maar zonder deze pepers was de pizza wel heerlijk).

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest even geduld hebben. Maar dat betekent vast dat ze in die tijd druk in de weer waren in de keuken om de pizza op smaak te brengen. want het was echt superlekker! En vegan, daar wordt ik blij van.

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker, maar de toppings waren allemaal naar één kant gegleden. Op z'n zij gelegen in de brommer? Na wat herschikking van de ingrediënten wel lekker gegeten.

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iets late bezorging maar wel door een hele leuke en vriendelijke dame pizza helemaal goed graag een pittige pizza 'fantasie v/d kok' op het menu s.vp.

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel vriendelijke bezorging pizza echt lekker mag (voor mij) nog ietsiepietsie pittiger een 9 (Groningers doen niet aan een 10)

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste pizzeria met Vegan opties in Groningen! Echt te gek. Bestelde Veganlicious Nr: 51 Werd 45 minuten later bezorgd met de auto. Pizza was goed warm. Zag er goed uit en het smaakte echt Perfect. Vegan kaas en Vegan Salami. een Pizza zonder dierenleed. Enige Minpunt was dat er best wat ui op zat. Een Tip voor Palermo!

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer snelle levering voor 8 personen. Heerlijk en uitgebreid gegeten. Top!! Ook vriendelijke bezorger.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegan lasagne was super lekker. Geweldig initiatief van deze pizzeria. Er zaten wel kipstuckjes op in plaats van salami, die vind ik niet zo lekker. En volgens mij zat er geen kaas op, terwijl ik dat super lekker vind! Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza had een goede bite, lekker belegd en ingrediënten waren herkenbaar en precies lang genoeg gegaard.

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en supersnel bezorgd dus goed heet !

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb in het verleden al eens een beoordeling gegeven.Omdat ik zowat iedere week een bestelling plaats,verzoek ik jullie om niet iedere keer deze mails aan mij te sturen.Alvast bedankt.

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, bezorger was vriendelijk en heb niet lang hoeven wachten op de bezorging.

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keer was een succes, nu niet echt. moesten 75 minuten wachten en de korsten/bodem was slap.

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader. Altijd goede kwaliteit. Relatief snelle bezorging. Mocht er iets aan de hand zijn wordt het uitstekend opgelost.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten er weet lang op wachten, vrijdagavond, maar 2 geweldige pizza's , veel smaak, ingrediënten goed verdeeld , lekker op temperatuur, zeer tevreden, ondanks de wachttijd een 9, bezorgers ook altijd top correct!!

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en heerlijk veganistisch eten!

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de pizza helaas erg tegenvallen: slappe, kledderige bodem, niet krokant. pizzapunten vielen uit elkaar. en ik kon de kaas ook niet ontdekken. jammer. bezorger was iets te laat, maar dat vond ik geen ramp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Pizza besteld met extra topping. Zat er helaas niet op. Wel extra betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. De pizza. Is voor herhaling .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, gewoon goed!

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig nam de Pizzaria al contact op. Het heeft anderhalf uur geduurd dat de pizza''s bijna koud en geheel slap alsnog bezorgd werden. We zijn beter gewend van Palermo. Via Thuisbezorgd.NL kregen we de melding dat Palermo niet in de Euroborg bezorgd.

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijk maar koude pizza, en duurde 1.5 uur om te komen. ;(

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 5 kwartier 2 bijna koude pizza's ontvangen. De bestelde en betaalde kruidenboter zat er niet bij. Jammer

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd 100%

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou alleen willen adviseren om de mededelingen die klanten plaatsen goed te lezen en daar rekening mee te houden.Verder heb ik geen op- of aanmerkingen.

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Top

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke belegd en goed warm. Maar spekblokjes in plaats van plakjes vind ik geen goed idee. Het is niet lekker om zo'n brok weg te werken .

, 16-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou s.v.p de 15 euro weer terug kunnen worden overgemaakt nadat mijn bestelling niet doorging omdat het deeg op was afgelopen Vrijdag. Mvg, Constantijn Smith / drpepperplease@gmail.com NL09 INGB 0660 5682 09

, 15-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al jaren bij Palermo met veel plezier maar de Paesana die ik kreeg smaakte totaal niet. Het leek wel alsof en handenvol hele grove stukken rauwe uien overheen gegooid was. Bijzonder onsmakelijk. Erg jammer en niet wat we gewend zijn.

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's.

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegan Pizza was prima. Er wordt verder niet veel aandacht besteed aan het lezen van opmerkingen over deurbellen, waardoor de bezorger twee maal langs moest komen.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd en erg lekker, Pizza mag wel wat warmer zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer eens heerlijk! :-)

, 13-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk vegan pizza's in Groningen! Super lekker, vers, niet te zout (wat vaak bij pizza's wel het geval is). Ik bestel zeker weer!

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren erg lekker, maar helaas waren de dozen aan een kant zeiknat, waardoor de pizza's beide aan een kant zompig waren. Deze stukken hebben we dus ook laten liggen. Als u wilt weten hoe het eruitzag, ik kan u foto's sturen van de dozen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten wat lang wachten, er zijn duidelijk meer liefhebbers van jullie pizza's, pizza,s zelf waren, als altijd, weer prima, heel smaakvol

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vaste klant nu al voor de zoveelste keer lang wachten. Na bijna 2 uur gebeld. Eten zou zo komen. Forget it!!!! Ik bedenk me de volgende keer wel. Moet ECHT beter.

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer geen salades en sauzen erbij gehad. Jammer. Wel netjes gebeld dat het later bezorgd werd.

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben twee heerlijke veganistische pizza's gegeten. De bezorging was snel. De Veganlicious had van ons iets minder pittig gemogen, maar was verder erg lekker. De Extra Veganza is onze favoriet en gaan we zeker vaker bestellen. Super dat jullie vegan pizza's op het menu hebben!!!

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk veganistische pizza's!

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang voordat de pizza's bezorgd waren. Dit was geen probleem, ik wist dat het druk was. Helaas waren de pizza's erg koud, zo koud dat ze na één punt gegeten te hebben al op kamertemperatuur waren. Hierdoor waren de pizza's niet lekker. Omdat ik geloof dat de pizza's op de juiste temperatuur wel lekker zijn, bestel ik ze binnenkort nog eens en proef dan opnieuw. :)

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 1-10 : Kapsalon (klein) (Shoarma, Knoflooksaus +0.50) Italiaans brood zijn niet bezorgd en heb er wel voor betaald, dus kan niet beoordelen!

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: perfect. Bezorging top. Pizza heerlijk! Blijft onze favorite bezorg pizzeria. Cijfer een dikke 9

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas had de kofta gelekt en alles zat onder het vocht. Jammer. Volgende keer meer aandacht hiervoor. De smaak is prima.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spagetti gegeten met lekker brood

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hoge kwaliteit , zeker aan te bevelen

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten en aardige bezorger

, 04-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte spagetti met heerlijk brood. Top