Facebook

Beoordelingen van Pizzeria Palermo Groningen

Recente recensies van Pizzeria Palermo Groningen

4 sterren na 165 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit en hoeveelheid donervlees bij een kapsalon wordt steeds minder. Ook de knoflooksaus is er niet beter op geworden. Erg jammer

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en precies op het goede tijdstip 👍

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging, lekkere pizza met gratis cola voor goede prijs!

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom tevreden! Dank!

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het erg leuk dat er zoveel veganistische gerechten op de menukaart staan. De veganistische lasagne was echter erg zout. Bij de bestelling had ik gevraagd of de champignons in de calzone weggelaten konden worden. Er zaten echter nog steeds champignons in.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten! De bezorging duurde wel wat lang en was ook nog een wat later, maar dat heeft de smaak niet negatief beinvloed

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas alweer geen salade bij mijn menu gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren een beetje droog, maar de smaak was goed. Onze bestelling was er precies op de afgesproken tijd! Top! Vriendelijke bezorger en erg aardig dat wij extra drinken kregen bij onze grote bestelling. Voor herhaling vatbaar!

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pizza's besteld zonder gorgonzola ivm allergie: zat er toch op Verder wat nattig, verwacht geen Italiaanse bodem, oud brood lijkt er meer op. Mijn geld besteed ik voortaan ergens anders.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moet van twee hoog komen, dus sprint altijd gelijk naar beneden om de deur open te doen. Toen ik voor de eerste keer hier bestelde schold de bezorger me ook al uit omdat hij vond dat hij te lang moest wachten. Deze keer ging hij ook ruzie met me maken, terwijl hij toch echt max. 15 sec. moest wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel erg tegen, weke aardappels en bijna geen groente.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zo als gewoonlijk weer erg lekker.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een eerdere positieve ervaring hebben we gisteren opnieuw besteld. NOOIT weer. Allereerst waren de pizza’s hartstikke slap en sompig. Maar wat nog veel erger is: we zijn er allebei hartstikke ziek van geworden. Dit kost mij gewoon een dag werken en ik neem eigenlijk geen genoegen met minder dan restitutie van het totaal betaalde bedrag. Schandalig.

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijke vegan pizza en nu ook de vegan tiramisu geprobeert en mijn god wat geweldig. Erg machtig maar super goed. Was ook mooi optijd geleverd door een vriendelijke bezorger :)

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk. bezorging kwam iets te laat, maar daar is over gebeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, lekker warm. En heerlijk van smaak.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, helaas ontbrak de shoarmasaus! Vooral de veganisten waren heel erg tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar 😀

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was veel maar ook vrij koud

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat en lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs heerlijke veganistische pizza en pasta! Bezorging was exact op tijd en zodoende een fantastische avondmaaltijd mogen nuttigen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de kapsalon wordt steeds minder. De aardappelschijfjes waren hard en doner was ook te hard gebakken. De rauwkost wordt ook steeds minder en de saus ook. Erg jammer dit. Ben anders gewend.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en goed heet

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was precies op tijd, en pizza's waren lekker warm. En was zo als gevraagd mooi in puntjes gesneden, en zonder ansjovis. Ben zeer tevreden.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvolle pizza bodem. Helaas was de pizza een beetje koud geworden. De vegan pizza was helaas inspiratieloos. Te veel groente en teveel verschillende soorten. Hierdoor werd de pizza zompig en verdween de bodem zelfs. Natuurlijk wel goed dat er aan veganisten wordt gedacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doos onverzorgd en voor de zoveelste keer geen wissel geld gezeur. Alsof ze zo fooi willen creëren!? Niet netjes!

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekkere pizza's en vlotte bezorging. Twee pluimen!

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind dat men zuinig is met de kapsalon qua vlees en saus. Heb wel eens anders meegemaakt

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde kwa voorspelling al een uur voor 1 pizza en nog wat sausjes vindt ik dit bijzonder lang. Vervolgens haalden ze dit uur ook nog eens niet. Toen de pizza kwam was deze vrijwel koud, had een hele brede rand zonder beleg en was de bestelling niet compleet. Later op de avond werd ik erg beroerd en misselijk en heb ik over gegeven. Aangezien de pizza het laatste was wat ik gegeten had wijt ik het hieraan. Nooit meer pizzaeriapalmero voor mij! Schaam jullie!

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Halve pizza was koud omdat de doos openstond

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid was weinig te noemen. Ik heb vaker een schotel (mixed grill) voor 2 personen besteld en dat was altijd meer dan genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Deze bestelling had zeker de helft minder. 4 ribbetjes spare rib terwijl er andere keren zeker 12 ribbetjes in zaten. Wel 2 gehakt schijven (die veel te erg gekruid waren) maar weer 1 pitabroodje, normaal 2. Shoarma en stukjes kip was ook niet genoeg zoals anders. Er is wel wat overgebleven want het was gewoon niet lekker of het was te koud. En dat is al wel vaker het geval, dat het eten te koud aankomt. Aan de afstand ligt het niet want ik woon bijna om de hoek. Ik heb de bezorger terplekke hierop aangesproken en die heeft gelijk gebeld. De hoeveelheid klopt, de verpakking is anders. Als ik dan nog honger zou hebben kon ik bellen zodat ze nog een pizza zouden brengen. Mooi aanbod, maar als ik pizza wil had ik wel pizza besteld. Bezorging was wel netjes op tijd en heeft mijn klacht ter plekke netjes afgehandeld maar voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en warm. Vriendelijke bezorger.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza's.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, ondanks het gure weer. Vegan kapsalon was erg lekker! Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, en goede snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan Kapsalon... Smullen!

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knoflooksaus erg dun, maar alles smaakte goed. Wel vind ik het vrij prijzig voor de grootte van de portie.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkere pizza! Veel vegan opties die ik de volgende keer ga proberen.

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonlijk een erg lekkere en warme pizza, helaas deze keer een lauwe pizza en de kruidenboter is niet aangekomen, jammer..

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

misschien is het handig om de tijdstippen die te druk zijn te schrappen uit de bezorglijst zodat je dan weet welke wel op tijd zijn om bezorgd te worden. Nu hebben we een uur moeten wachten. Er is er gebeld dat het later zou worden, maar een uur is wel erg lang.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top dat jullie zoveel vegan opties hebben! De pizza was lekker pittig. Persoonlijk vind ik iets meer tomatensaus lekkerder. Duurde een uur voordat de pizza er was en hij was niet echt warm. Maar het was zaterdagavond daar had het vast mee te maken. De cupcake als toetje was echt heerlijk!!

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en stipt op tijd. Maar de volgende keer zou ik het wel fijn vinden als de bezorger genoeg wisselgeld bij zich heeft, want als ik te kort kom bij het betalen zullen jullie het vast ook niet op prijs stellen.

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza kwam een half uur later dan aangegeven en was ook al koud.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Warm en goed belegd. Na 50 min.wachten kregen we een telefoontje dat de pizza's in de oven stonden en dat ze over 10 min. bezorgd werden. Wat een goede service!

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, snelle bezorging

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd blij met mijn bestelling hier, heerlijke veganistische gerechten

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzeria in heel Groningen! Uitstekend personeel en zeer goede service.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een Shashlikschotel besteld maar volgens mij een Donerschotel gekregen. Het was heerlijk, zowel de schotel als de pizza.

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza alleen een tegenvaller dat hij zo goed als koud werd geleverd

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel netjes dat ze belden toen ze wisten dat ze de bezorgtijd niet gingen redden. En perfecte pizza, niet zout, en zelfs twee veganistische opties! Dit wordt onze nieuwe vaste bezorgpizzeria

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegan pizza! Hopelijk is hij de volgende x dat ik hem bestel warm ipv lauw.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De veganlicious pizza is erg lekker! En waardevolle vegan pizza die ik zal delen met wie op zoek is naar een vegan pizza 🤗

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza's - gemakkelijk te bestellen - en op tijd bezorgd

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker deze pizza's!! Bezorging is prima. Soms duurt het wel wat lang om te wachten.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan anderhalf uur gewacht op de bestelling. Het was wel heel erg lekker. Bezorger was vriendelijk

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel de bestelling in huis. Lekkere pizza's. Salade was tja .... een salade.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd (35 minuten) en heel lekker en veel pasta :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Pizza Hawaï met salami en knoflook en een pizza met van alles en nog wat! Bezorging was super snel. 1 minpuntje; beide pizza's waren met knoflook en hier was niets van terug te vinden.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan pizza,shoarma en toetjes besteld. Het smaakt en ruikt heerlijk, maar de warme gerechten kwamen niet warm genoeg aan. Jammer om lauw eten te ontvangen.

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegetarische pizza. Netjes op tijd bezorgd en niet duur.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat + kruiden: top! Tiramisu: niet lekker, overheersende spijssmaak in de kokosvlokkenlaag, gele waterige 'pudding' amper smaak en te weinig cacao op de slagroom. Nog even verder sleutelen aan dit recept

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere veganistische pizza!! Cruelty Free :-)

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer helemaal toppie deze keer.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Pepers wel vergeten eraf te halen. Maar dat vergeef ik jullie haha.

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superfijn dat er veganistische keuzes zijn. Ook nog eens een snelle bezorging. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's en pasta heel lekker. Vonden meer mensen denk ik, 2 uur moeten wachten op bezorging. Werd keurig gebeld dat het wat langer duurde. Bezorger baalde want er wat 1 pizza gedeukt. Wilde graag een nieuwe halen. Vonden wij niet nodig.

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het brengen met een elektro scooter is een groot pluspunt.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza kwam op de opgegeven tijd en was nog goed warm. En zoals altijd even lekker !

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

trage bezorging

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was koud en de bodem was vies. De kapsalon was weer uitstekend.

, 11-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

M'n bestelling kwam precies op tijd en was heel erg lekker, er zat alleen een haar in. Dat is mijn enige minpuntje ;)

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk top. Helaas duurde het bezorgen 2 fucking uren. Wel 2 frisjes gekregen, liev.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top????

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was optijd en mijn aanpassingen waten goed uitgevoerd. Zoals altijd heerlijk en een van de beste fast food opties voor veganisten in grunn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was niet warm genoeg

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was verkeerd afgeleverd, Maar SUPPER dat er gewoon een nieuwe werd gebracht. Pizza was heerlijk.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste keer dat ik hier bestel ivm de vegan pizza's amar ben erg tevreden. snelle bezorging en lekker gegeten.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes op tijd en was nog zo heet dat ik me tong nog verbrandde! Goed werk. Ga zo door Palermo.!.

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Beste pizzeria in de stad. Ga zo door.. wij bestellen zeker weer????

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed!!

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde vrj lang maar de vega shoarma was erg lekker, alleen de saus was veel te pittig:)

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed warm en zooo lekker!

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door pech was het eten laat, maar dat kan een keer gebeuren. Het was wel superlekker!

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Kapsalon besteld, was heel snel bezorgd en Woww wat een pizza! Zeker de beste pizzeria in Groningen. AANRADERR! Zeer vriendelijke personeel en een heel mooi restaurant als je ook een keer uiteten wilt met familie of vrienden. Mijn steun hebben jullie! Ga zo door. Thumbs up!

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kapsalon en heerlijk van smaak

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ruim 5 kwartier moeten wachten en dat vinden wij wel erg lang.

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Was echt lekker. We hadden zo zij in wat fastfood en vegan natuurlijk. Lekker gekruide Aardappel schijfjes Vegan Shoarma was echt super goed gekruid. Sausje die er bij zat was pittig maar daar houden wij van. Alleen salade was karig. En ik miste een knoflooksausje. Dat kunnen ze ook vegan maken! Tip voor palermo: Knoflooksaus 2 eetlepels vegan mayonaise (remia-mayolijn 100%plantaardig) 1 teentje knoflook, geperst 1 – 2 theelepels azijn snufje zout en peper (gedroogde) bieslook Volgende keer ben ik wel benieuwd naar de vegan pasta! Of lasagne ???? als ik geen zin heb om te koken natuurlijk

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Extra Veganza besteld, maar de Veganlicious pizza ontvangen. Deze pizza is goedkoper en ik kan absoluut niet tegen pepers (maar zonder deze pepers was de pizza wel heerlijk).

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest even geduld hebben. Maar dat betekent vast dat ze in die tijd druk in de weer waren in de keuken om de pizza op smaak te brengen. want het was echt superlekker! En vegan, daar wordt ik blij van.

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker, maar de toppings waren allemaal naar één kant gegleden. Op z'n zij gelegen in de brommer? Na wat herschikking van de ingrediënten wel lekker gegeten.

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iets late bezorging maar wel door een hele leuke en vriendelijke dame pizza helemaal goed graag een pittige pizza 'fantasie v/d kok' op het menu s.vp.

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel vriendelijke bezorging pizza echt lekker mag (voor mij) nog ietsiepietsie pittiger een 9 (Groningers doen niet aan een 10)

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste pizzeria met Vegan opties in Groningen! Echt te gek. Bestelde Veganlicious Nr: 51 Werd 45 minuten later bezorgd met de auto. Pizza was goed warm. Zag er goed uit en het smaakte echt Perfect. Vegan kaas en Vegan Salami. een Pizza zonder dierenleed. Enige Minpunt was dat er best wat ui op zat. Een Tip voor Palermo!

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer snelle levering voor 8 personen. Heerlijk en uitgebreid gegeten. Top!! Ook vriendelijke bezorger.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegan lasagne was super lekker. Geweldig initiatief van deze pizzeria. Er zaten wel kipstuckjes op in plaats van salami, die vind ik niet zo lekker. En volgens mij zat er geen kaas op, terwijl ik dat super lekker vind! Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza had een goede bite, lekker belegd en ingrediënten waren herkenbaar en precies lang genoeg gegaard.

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en supersnel bezorgd dus goed heet !

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb in het verleden al eens een beoordeling gegeven.Omdat ik zowat iedere week een bestelling plaats,verzoek ik jullie om niet iedere keer deze mails aan mij te sturen.Alvast bedankt.

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, bezorger was vriendelijk en heb niet lang hoeven wachten op de bezorging.

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keer was een succes, nu niet echt. moesten 75 minuten wachten en de korsten/bodem was slap.

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader. Altijd goede kwaliteit. Relatief snelle bezorging. Mocht er iets aan de hand zijn wordt het uitstekend opgelost.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten er weet lang op wachten, vrijdagavond, maar 2 geweldige pizza's , veel smaak, ingrediënten goed verdeeld , lekker op temperatuur, zeer tevreden, ondanks de wachttijd een 9, bezorgers ook altijd top correct!!

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en heerlijk veganistisch eten!

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de pizza helaas erg tegenvallen: slappe, kledderige bodem, niet krokant. pizzapunten vielen uit elkaar. en ik kon de kaas ook niet ontdekken. jammer. bezorger was iets te laat, maar dat vond ik geen ramp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Pizza besteld met extra topping. Zat er helaas niet op. Wel extra betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. De pizza. Is voor herhaling .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, gewoon goed!

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig nam de Pizzaria al contact op. Het heeft anderhalf uur geduurd dat de pizza''s bijna koud en geheel slap alsnog bezorgd werden. We zijn beter gewend van Palermo. Via Thuisbezorgd.NL kregen we de melding dat Palermo niet in de Euroborg bezorgd.

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijk maar koude pizza, en duurde 1.5 uur om te komen. ;(

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 5 kwartier 2 bijna koude pizza's ontvangen. De bestelde en betaalde kruidenboter zat er niet bij. Jammer

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd 100%

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou alleen willen adviseren om de mededelingen die klanten plaatsen goed te lezen en daar rekening mee te houden.Verder heb ik geen op- of aanmerkingen.

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Top

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke belegd en goed warm. Maar spekblokjes in plaats van plakjes vind ik geen goed idee. Het is niet lekker om zo'n brok weg te werken .

, 16-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou s.v.p de 15 euro weer terug kunnen worden overgemaakt nadat mijn bestelling niet doorging omdat het deeg op was afgelopen Vrijdag. Mvg, Constantijn Smith / drpepperplease@gmail.com NL09 INGB 0660 5682 09

, 15-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al jaren bij Palermo met veel plezier maar de Paesana die ik kreeg smaakte totaal niet. Het leek wel alsof en handenvol hele grove stukken rauwe uien overheen gegooid was. Bijzonder onsmakelijk. Erg jammer en niet wat we gewend zijn.

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's.

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegan Pizza was prima. Er wordt verder niet veel aandacht besteed aan het lezen van opmerkingen over deurbellen, waardoor de bezorger twee maal langs moest komen.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd en erg lekker, Pizza mag wel wat warmer zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer eens heerlijk! :-)

, 13-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk vegan pizza's in Groningen! Super lekker, vers, niet te zout (wat vaak bij pizza's wel het geval is). Ik bestel zeker weer!

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren erg lekker, maar helaas waren de dozen aan een kant zeiknat, waardoor de pizza's beide aan een kant zompig waren. Deze stukken hebben we dus ook laten liggen. Als u wilt weten hoe het eruitzag, ik kan u foto's sturen van de dozen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten wat lang wachten, er zijn duidelijk meer liefhebbers van jullie pizza's, pizza,s zelf waren, als altijd, weer prima, heel smaakvol

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vaste klant nu al voor de zoveelste keer lang wachten. Na bijna 2 uur gebeld. Eten zou zo komen. Forget it!!!! Ik bedenk me de volgende keer wel. Moet ECHT beter.

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer geen salades en sauzen erbij gehad. Jammer. Wel netjes gebeld dat het later bezorgd werd.

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben twee heerlijke veganistische pizza's gegeten. De bezorging was snel. De Veganlicious had van ons iets minder pittig gemogen, maar was verder erg lekker. De Extra Veganza is onze favoriet en gaan we zeker vaker bestellen. Super dat jullie vegan pizza's op het menu hebben!!!

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk veganistische pizza's!

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang voordat de pizza's bezorgd waren. Dit was geen probleem, ik wist dat het druk was. Helaas waren de pizza's erg koud, zo koud dat ze na één punt gegeten te hebben al op kamertemperatuur waren. Hierdoor waren de pizza's niet lekker. Omdat ik geloof dat de pizza's op de juiste temperatuur wel lekker zijn, bestel ik ze binnenkort nog eens en proef dan opnieuw. :)

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 1-10 : Kapsalon (klein) (Shoarma, Knoflooksaus +0.50) Italiaans brood zijn niet bezorgd en heb er wel voor betaald, dus kan niet beoordelen!

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: perfect. Bezorging top. Pizza heerlijk! Blijft onze favorite bezorg pizzeria. Cijfer een dikke 9

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas had de kofta gelekt en alles zat onder het vocht. Jammer. Volgende keer meer aandacht hiervoor. De smaak is prima.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spagetti gegeten met lekker brood

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hoge kwaliteit , zeker aan te bevelen

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten en aardige bezorger

, 04-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte spagetti met heerlijk brood. Top