Beoordelingen van Pizzeria Palermo Groningen

Recente recensies

5.0
les
27 september 2022

mooi optijd! lekker eten complimenten

Rob
27 september 2022

Zoals altijd: uitstekende pizza!

J Bisch
26 september 2022
martin
21 september 2022
Pieter Scholten
17 september 2022

Heerlijke pizza, niet duur. Snelle bezorging. Wat wil je nog meer!

MP
14 september 2022

Top!

Madeleine
10 september 2022

Heerlijke pizza's. Stipt op tijd

Manfred
4 september 2022

Heerlijke (vegan) pizza's en vegan kapsalon. Bezorging super op tijd steeds.

Rik
2 september 2022
Harry Tuinman
31 augustus 2022
BobDeBuurman
31 augustus 2022

Ik geef niet snel een review. Alleen als ik iets als belabberd ervaar of juist erg goed. Wij bestellen nu meer dan een jaar bij Palermo. Soms wekelijks. Altijd naar wens. Na een paar weken gesloten te zijn is Palermo weer open. In die paar weken een pizza besteld bij een andere pizzaria. Dit eten was erg slecht. Bezorging duurde te lang, pizza koud. De pizza dreef in olie en geen PizzaSaver waardoor de deksel aan de pizza kleefde. Na twee punten de pizza in de afvalbak geflikkerd. Nu Palermo weer open is, gisteravond een bestelling gedaan. Ik neem meestal de Pizza Deliozia met extra verse knoflook en jalapeno pepers. Mijn vriendin meestal de Pasta Napolitana. Het was eten was heerlijk! Ik heb er met mijn dikke pens helemaal de barsten in gevreten. En ik heb ook geen vingers meer. Bord Napolitana was leeg en de pizza doos ook. Wij hopen nog lang bij Palermo te kunnen bestellen al moet ik binnenkort ook een keer aan de lijn. Palermo bedankt!

Kim
13 augustus 2022

Heerlijke pasta met room en broccoli, leuk dat je nog extra ingrediënten kan toevoegen naar wens. Portie was meer dan genoeg en het gerecht was echt nog heet na bezorging. Net zoals het Italiaanse broodje!👌 Voor herhaling vatbaar.

RVD
8 augustus 2022

Top. Lekkere pizza en werd binnen 10 minuten bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
6 augustus 2022
Jeanette
5 augustus 2022

Volgens mij is de vegan shoarma anders gekruid of iets dergelijks, vond het nog lekkerder dan eerst! (Of ik heb het heel lang niet gehad en er is niks aan veranderd.. heel lekker in ieder geval).

Arnout
3 augustus 2022

Friet kon wat minder slap maar ik kan het lastig afzeiken met wat jullie allemaal bieden. De prijs, de hoeveelheid en hoe vroeg jullie al met veganisme bezig waren.

Frans Hilhorst
30 juli 2022

Voor de tweede keer geen frisdrank bij de bestelling, de bezorger moet op de bon kijken wat er allemaal naar de klant moet.

Louwrier
27 juli 2022

1 cent voor een plastic zakje om het gratis blikje cola? Doe maar zonder zakje, beter voor het milieu. De Vegan salami heeft weinig smaak. Misschien eerst bakken? Maar ik ben superblij met deze vegan opties zo dicht bij!

Pieter van Tol
25 juli 2022

Kwaliteit nu - in tegenstelling tot de vorige keer - weer uitstekend. We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
20 juli 2022
Djûke
20 juli 2022

Geweldig vegan aanbod en rijk aan ingrediënten, echt een aanrader voor de vegans en niet-vegans onder ons!

Pieter van Tol
18 juli 2022

Pizza's waren minder lekker dan we gewend waren en niet erg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
15 juli 2022

Altijd goeie pizza en pasta's bij Pizzeria Palermo en zo fijn dat er zo'n uitgebreid vegan aanbod is, daarvoor rijden we graag een stukje.

Marcel
13 juli 2022

Smaak was ok, portie vlees matig(qua hoeveelheid dus)

J.W.
12 juli 2022

Eten goed!! Bezorging juiste tijd!! Prima

Eke
10 juli 2022

Heerlijke pizza, betaalbaar en vriendelijke bezorger :) Blij mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeannette
9 juli 2022
Gels
3 juli 2022

Iedere keer weer een uitstekende maaltijd voor weinig geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
1 juli 2022

Geen verbetering punten,goede service en vriendelijke bezorgers

A
25 juni 2022
A
19 juni 2022
Jeannette
18 juni 2022
Tom
17 juni 2022

Altijd heel tevreden: lekkere pizza’s en pasta’s (ook vegan!), en ik heb nooit klachten over wachttijd of service.

Rolf
11 juni 2022

Kwaliteit goed en op tijd bezorgd.

Anna
5 juni 2022

1e keer besteld en zeker niet de laatste. Persoonlijk mocht de bodem iets zachter zijn. De bezorging eerder dan verwacht zeker een pluspunt.

K. F. Veenstra
22 mei 2022

Heerlijke pizza’s! Keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

apotheek de wiljes
18 mei 2022

goed en ruim voldoende eten. keurig op tijd bezorgd. alleen de pizza's waren niet heel warm meer.

Rolf
14 mei 2022

De kapsalon was lekker

Smit
14 mei 2022

Ga zo door

Gerard Ypenga
13 mei 2022

Lekkere vispizza, netjes op tijd bezorgd.

Jeannette
12 mei 2022

Super lekkere pizza, goed warm mooi binnen de tijd. Goed gevuld. TOP

Joke
6 mei 2022
Jc
6 mei 2022

Beste pizza en brood

Debby
27 april 2022
D.
27 april 2022
Hiemie
25 april 2022

Prima pizza's en prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
24 april 2022

Normaalgesproken is het eten prima, maar de pasta carbonara was deze keer echt slecht: alleen ham, ei, room, en rauwe ui, geen kaas, spek of knoflook.. niet lekker en ik ben er ziek van geweest..

Danique
3 april 2022

Heerlijk gegeten en bestelling was precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
3 april 2022
Regina
31 maart 2022

Onze vaste pizzaleverancier!

Peggy
31 maart 2022

Services is goed 👍

Morad Soussi
29 maart 2022

Lekker pizza

Ferdinand Steneker
21 maart 2022

Ik ben heel ziek geweest van de pizza tot diarree aan toe, voedsel vergiftiging denk ik want normaal gesproken kan ik alles wel verteren 🤢

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria Palermo

Goededag. Wat erg om dit te lezen. We hebben ten eerste uw geld twruggestort. Als we verder iete voor u kunnen betekenen horen we dat graag. Kwaliteit staat op nummer 1 bij ons. Ongeacht de moeilijke tijden waarin we nu verkeren met de torenhoge prijzen op bijna alles. We hopen dat u snel beter wordt. Nogmaals excuses voor het ongemak. :(

Ferdinand Steneker
14 maart 2022
Ferdinand Steneker
13 maart 2022

De wrap had heter gekund, maar smaakte heerlijk 🥰

Kor
5 maart 2022

Heerlijke pizza!

Jan Koekkoek
5 maart 2022

Pizza was koud.. shoarma schotel ook niet echt warm

K. F. Veenstra
2 maart 2022

Bestelling ruim een half uur te laat. Dit zijn we niet gewend van Palermo!

RVN
2 maart 2022
Matt
26 februari 2022
JO
23 februari 2022

Shoarma schotel besteld. Was extra pitabroodje vergeten. Na bellen is er alsnog een extra pita snel bezorgd met een gratis blikje fris erbij. Top service!!

G
18 februari 2022
Karin Pijl
13 februari 2022
Sil
13 februari 2022

Lekker eten, veel vegan opties. Snel bezorgd waardoor we voetbalwedstrijd konden halen (:

Tuinman
12 februari 2022

Pizza’s waren koud en slap, dit was niet de eerste keer . Zeer slecht! Dit was de laatste keer dat we bij jullie een pizza hebben besteld!

Hulshof
11 februari 2022
DemDem
27 januari 2022

Heerlijke pizza’s, snel en warm ;)

Jasper
25 januari 2022

Heerlijke lasagne! Vlotte bezorging

Leonie Rozema
23 januari 2022

Zo fijn dat hier veganistische opties te kiezen zijn!

Jeannette
15 januari 2022

Minder geworden na de verbouwing

Caroline
14 januari 2022

Heerlijke veganistische kapsalon!

Soph
4 januari 2022

Palermo is mijn favoriete restaurant in Groningen :) super lekkere vegan eten en altijd snel bezorgd.

S.Saeroon
2 januari 2021

Vaste klant, maar betwijfel of ik dat hierna nog wel ben. Ik vertelde aan de telefoon dat ik het vega brood miste uit mijn bestelling, er werd gevraagd naar mijn adres. “Ja mevrouw we geven geen brood bij pasta” en dat terwijl ik niet eens pasta heb besteld? Duidelijk geen overzicht. Een fout kan altijd gemaakt worden zoals het missen van een item uit de bestelling, maar als er gezegd wordt we sturen de bezorger naar u toe en 1,5 uur later is er nog steeds niks. Het geld ook nog niet terug.

Reactie van Pizzeria Palermo

Goedemiddag, wij hebben u proberen te bereiken op het mobiele nummer wat bekend is. Het klopt inderdaad wat u zegt. Met nieuwjaarsdag is het nou eenmaal zo druk dat het af en toe niet soepel verloopt. U krijgt uw geld zeker weten terug. Er zal vandaag weer contact gemaakt worden met U om het goed af te wikkelen. Onze excuses natuurlijk dat het zo is gegaan. Wij hopen U alsnog terug te zien als klant in de nabije toekomst.

Megan de Vegan
30 december 2021
Jeannette
24 december 2021
Welmer
15 december 2021

Top! Als altijd

Anna
15 december 2021

Altijd lekker! En de bezorging was erg vlot en super vriendelijk.

Jeannette
9 december 2021
Rowin
9 december 2021

Kwaliteit van het eten was gewoon goed, bezorging was 20 min later dan aangegeven. Maar het was het wachten waard.

Daniël
8 december 2021

Helaas opnieuw niet de juiste bestelling ontvangen, ondanks specifiek benadrukken tijdens het bestellen. Smaak was wel in orde.

Reactie van Pizzeria Palermo

Goedeavond Daniel. Onze excuses ten eerste. Zou u ons kunnen berichten met wat er fout is gegaan?. Als het namelijk de 2e keer is kan dit echt niet. Graag horen wij van U en wij zullen u compenseren. Mvg, Palermo

Grietje
4 december 2021

Precies op tijd bezorgde, warme en lekkere pizza's.

Daniël
1 december 2021

Lekkere pizza, maar helaas wel een andere dan ik besteld had.

Arnout
30 november 2021
Mark de Vries
22 november 2021

Wij hadden zowel een vegan kapsalon als een gewone kapsalon besteld. Helaas stond op de bakjes niet aangegeven welke de vegan was en welke de gewone. We hebben het geprobeerd aan de hand van de smaak uit te vinden, maar de kwaliteit van de vegan variant is zo goed dat dat nog wel een uitdaging was. Dat is natuurlijk een compliment, maar voortaan is het handiger om op de bakjes aan te geven wat vegan is en wat niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
22 november 2021
Arnout
20 november 2021
Sijtsma
20 november 2021

Bezorger kwam iets later, na 10 min van afgesproken tijd. Pizza is iets koud. Wel prima smaak.

Pauline
17 november 2021
Peter Olive
12 november 2021

Spaghetti had iets warmer gemogen

Lukas
31 oktober 2021

Pizza veel te laat ontvangen, moest er achteraan bellen want het lijkt erop dat men mijn bestelling was vergeten te bezorgen ofzo. Pizza's waren al bijna koud, terwijl ik op paar honderd meter van de pizzeria woon. Ook hadden ze bijna een van de pizza's vergeten te geven. 'Gratis drankje' waren ze sowieso vergeten. Teleurstellend!

J
17 oktober 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eli
12 oktober 2021

Heerlijke pizza's en snelle bezorging.

Harry TuinmN
11 oktober 2021

De twee pizza’s waren bijna koud. Heel jammer, want jullie pizza’s zijn uitzonderlijk goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sebastiaan
9 oktober 2021

Lekker eten

Martijn
8 oktober 2021

👍🏼 Altijd goed

Lena Mittelstaedt
4 oktober 2021

Altijd lekker! Echt een aanrader

Martijn
3 oktober 2021

Eten goed op smaak en goed warm bij bezorging. Vriendelijke bezorger

Maarten Ronner
20 september 2021
Peter Olive
15 september 2021

Het was weer lekker maar deze keer niet heel veel in het bakje (spaghetti)

Arnout
15 september 2021

Ik ben sowieso fan :D

Lieke
14 september 2021

De smaak van de pizza was prima, maar ze waren wel erg slap. Jammer dat ze niet gesneden waren en dat de bezorging lang duurde.

Martijn Gils
11 september 2021

Tiptop

S.B
4 september 2021

Goede pizza’s voor goede prijs. Bezorging altijd binnen de tijd zoals aangegeven. Fijn om per mail op de hoogte gehouden te worden wanneer de pizza komt.

Faber
4 september 2021

De pizza was erg lekker. De tiramisu vond ik echter totaal niet lekker en zou ik daarom niet aanraden.

Eli
31 augustus 2021
K f. Veenstra
27 augustus 2021

Super smakelijke pizza. De bezorging was bijna een half uur later dan gepland Maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de pizza!!

Pieter van Tol
26 augustus 2021
Joke
20 augustus 2021

Alles was lekker. Genoeg vlees aardappeltjes maar het saladebakje vind ik te weinig.

Isa
19 augustus 2021
Lieke
14 augustus 2021

Beetje lang gewacht, maar was ook grote bestelling. Wel hele lekkere pizza!!

Grietje Ziengs
1 augustus 2021

Prima pizza, vlotte en aardige bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
31 juli 2021

Het was weer heerlijk

Jeannette
30 juli 2021

Super, altijd sneller dan ik verwacht. Gewoon heerlijk

Visser
24 juli 2021
Jeannette
24 juli 2021
Rob
23 juli 2021

Gewoon de lekkerste pizza's!

Visser
10 juli 2021
Esther
10 juli 2021
Melvin
10 juli 2021
Lisa Rose
8 juli 2021
vogt
7 juli 2021

mijn pizza smaakte wat naar vis terwijl het een vlees pizza was

Jeannette
6 juli 2021
Nm
4 juli 2021

Pizza's waren koud hard, weinig belegd. De kapsalon zat weinig kaas salade erg weinig en moet gewoon apart in een bakje saus was wel lekker bezorging was anderhalf uur veel te lang!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
1 juli 2021

De lekkerste pizza ooit!

RS
30 juni 2021

Pizza's worden hier altijd vers gemaakt, ruim belegd en warm geleverd. Vriendelijke bezorger!

Roland Vos
26 juni 2021

Altijd snel en altijd warm bezorgd. Heerlijke pizza's.

Anita Koopmans
24 juni 2021

Heerlijke pizza, knapperig, en loei heet!! Top!

Iris K
24 juni 2021

Wederom heerlijke vegan kapsalon

Timo
24 juni 2021
Visser
23 juni 2021
Sander
19 juni 2021

Gewoon goed. Zoals altijd. Fijn dat er veel vegan gerechten zijn.

Jeannette
18 juni 2021
Visser
11 juni 2021
Jeannette
11 juni 2021
tessa
9 juni 2021

1 van de weinige pizzeria's waar je vegan pizza kan bestellen. En wat zijn ze heerlijk! Snelle bezorging ook, top!

Van Tol
7 juni 2021

Heerlijk gegeten en correct op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
30 mei 2021
Kor
26 mei 2021

Toppie, lekker eten!

Rob
22 mei 2021

Als altijd: goede service en kwaliteit

van der Velde
21 mei 2021

De pizza waren weer heerlijk.

Sofía
21 mei 2021

Pizzería Palermo is mijn favoriete restaurant in Groningen

Esther
15 mei 2021

Super lekkere vegan kapsalon en vegan shoarma gegeten, quote van mijn partner (die nog wel vlees eet): "als er zulke goede vervangers zijn, waarom eet dan niet iedereen vegan?" Fijn dat jullie er zijn!

Visser
14 mei 2021
Robert
10 mei 2021

Super snel bezorgd en heerlijke pizza’s! Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veenstra
5 mei 2021

Overheerlijke “ frutti di mare” en “paesano “. Nog nooit teleurgesteld in smaak en bezorging.

Fabiana Filadoro
5 mei 2021

PERFECTE Vegan shoarmawraps

Sander
2 mei 2021
Visser
2 mei 2021
Jip
30 april 2021

Lekker, vers en warm. Dankjewel ook dat het vegan menu steeds verder uit wordt gebreid.

Smith
29 april 2021

Heerlijk gegeten. Kapsalon en Pizza. Snelle bezorging. Goede actie met spaarpunten.

Konstantijn
28 april 2021
Peter Rasker
17 april 2021

Alles OK

Eli
13 april 2021

Heel lekkere vegan pizza’s en snelle levering. We bestellen zeker vaker :)

alex
12 april 2021

lekkerste vegan pizzas die ik heb gehad! bestel hier al 4 jaar en eten/bezorging altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
4 april 2021

Hele goede pizza calzone🤤 en snelle bezorgservice🏎️

Visser
4 april 2021
PV
3 april 2021

Zoals altijd....goed!!

Dick
3 april 2021

Weer drie lekkere pizza's gekregen. Bij de calzone carbonara waren echter de groene pepers vergeten en dat was toch wel een gemis. Iets minder genoten dan anders dus. Verder altijd heel tevreden over Palermo. NB: voor het eerst direct bij Palermo i.p.v. Thuisbezorgd.nl en nu wel een gratis drankje gehad. Top!

Jeannette
1 april 2021
Daniëlle
31 maart 2021

Lekker gegeten, voor de tweede keer miste er een blikje drinken bij de bestelling.

S. Saeroon
22 maart 2021
Sebastiaan
22 maart 2021

Pizza was op het 1e oog wel prima, alleen is bij mij compleet verkeerd gevallen (voedselvergiftiging gehad), weet niet waardoor het komt (ofwel de döner op de pizza of iets anders). Bezorging was wel op tijd

anoniem
19 maart 2021

Was weer uitstekend. mvg.

Arnout
19 maart 2021

De pizza kwam heel vroeg, ik vond dat alleen maar mooi maar wellicht zijn anderen daar niet blij mee. Verder wou ik deze pizza proberen, tis niet echt mijn ding. Vind de extra veganza super lekker!

alexander
19 maart 2021

altijd heerlijke vegan pizzas!!! hele fijne zaak

Yvonne
17 maart 2021

De pizza's waren oké, maar ze waren allemaal redelijk 'slof' om het maar zo te zeggen. Er zat ook wat weinig smaak aan, wat ik mij niet kon herinneren van eerdere bestellingen. Al met al dus een beetje een teleurstelling deze keer.

Lineke
9 maart 2021

Ik bestel graag bij Palermo, ook dit keer weer een heerlijke portie pasta met veganistische kip, groente en tomaten-roomsaus. Werd weer snel geleverd zoals altijd, met een warm broodje en een gratis blikje cola. Heb er enorm van genoten!

Marjolein
5 maart 2021
Grietje
28 februari 2021

Snelle bezorging en de pizza's waren lekker

Rob
28 februari 2021

Als altijd: heerlijk!

Koen van Haaften
27 februari 2021

Helemaal verrast door het ruime Vegan aanbod!! Bestelling geplaatst om af te halen en daarna gebeld of het zsm klaar kon staan, we moesten nog voor de avondklok naar Amsterdam. Top geregeld en zeer smakelijke gerechten. Aardige bediening en personeel! Aanrader dus!

Jeannette
23 februari 2021
Wiegmans
22 februari 2021

Prima pizza's! Hartelijk dank!

marlies
21 februari 2021

ik bestel niet zo heel vaak maar wanneer ik bestel is het ook altijd top en altijd keurig optijd! eten was weer heerlijk bedankt er voor.

Sander
19 februari 2021

Als ik pizza eet bestel ik bij Palermo. Lekkere pizza’s en bezorgd op het genoemde tijdstip (dat is bij andere bezorgers wel anders).

S. Saeroon
16 februari 2021

Still the best

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bauke
9 februari 2021

Heb in tijden niet zo'n goede pizza gehad. En de bezorger was ook nog eens erg vriendelijk.

Ritsema
7 februari 2021

Goedemiddag, Gisterenavond heb ik bij jullie Pasta Napolitana besteld. Ik ben vannacht ziek geworden hiervan en diarree gehad. Had het al niet opgemaakt, dus dat zegt genoeg. Voel mij nog steeds niet goed vandaag, vandaar mijn klacht richting jullie. Ik bestel vaker via jullie site en het is altijd lekker geweest. Geen idee wat jullie er gisteren allemaal in hebben gedaan waardoor ik nu ziek ben. Ik baal er ontzettend van, vandaar dat ik mijn onvrede uit en terecht ook! Met vriendelijke groet, Ritsema

Reactie van Pizzeria Palermo

Goedeavond Ritsema, Wat naar dat u dit heeft gemaakt. Dit maakt ons oprecht verdrietig. We streven ernaar om natuurlijk altijd goed werk te leveren. Wij zouden zo niet weten wat er anders zou zijn gegaan dan normaal :( graag zouden we u weer deze pasta willen aanbieden ( gratis ) en dan hopen dat het wel goed is. Onze excuses voor deze niet leuke ervaring.

Jim
6 februari 2021

Ik genoot altijd ontzettend van jullie vegan producten, maar het leek alsof jullie deze week een nieuwe vegan kaas hebben gebruikt. Deze is veel minder lekker vind ik en ik zou graag de oude terug hebben.

Reactie van Pizzeria Palermo

Goedeavond Jim, Wij gebruiken nog steeds hetzelfde kaas. We hopen dan ook dat het in de toekomst goed zal zijn. We love our vegans :D

Anne
1 februari 2021

Uitstekend! Ik ben wel heel benieuwd of en wanneer de vegan lasagne weer terug komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dineke
31 januari 2021

prima belegde pizza en op tijd bezorgd.

Gerrit Kwant
29 januari 2021

Heerlijke pizza en snel bezorgd. Voor iedereen een aanrader.

Caroline Damen
26 januari 2021

Heerlijke pizza’s. Goed belegd, mooi dunne bodem en goed warm. Deze week nieuw komen wonen in de straat, wij worden vaste klanten!

Anne
24 januari 2021

Heerlijk gegeten! Bezorging was snel, eten was hartstikke warm. Conclusie: voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeen
19 januari 2021
Pieter van Tol
18 januari 2021

Pizza's waren heel lekker, maar eigenlijk iets te lang gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
16 januari 2021

Goede vegan kapsalon! Thanks !!

K. F. Veenstra
16 januari 2021

Heerlijke goed gevulde pizza’s en razendsnel bezorgd! Een aanrader!

Michel
15 januari 2021

Super lekker

Jeannette
15 januari 2021

Altijd top

Pauline
10 januari 2021

De saus miste en de kaas bij 1 gerecht miste ook! Verder erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HM
10 januari 2021

Het is altijd weer lekker en op tijd zoals we aangegeven hebben!

Peter
6 januari 2021

Het smaakte weer goed

Rob
3 januari 2020

Zoals altijd: geweldige pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
3 januari 2020
Loes
2 januari 2020

Vegan pizza = lekker. Bezorger = lief.

Jl
27 december 2020

Prima calzone. Warm afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
19 december 2020

Pizza was weer heerlijk!

Jutta
19 december 2020

Altijd goed en erg lekker!

Koen
17 december 2020

Wij zijn erg blij met Palermo. Wij bestellen hier altijd onze vegan gerechten, smaakt goed en bezorging is eigenlijk altijd snel!

S. Mulder
17 december 2020

De pizza's worden altijd keurig op tijd bezorgd en ze zijn heel erg lekker!!

Sharon
11 december 2020

Heerlijke pizza's en precies op de afgesproken tijd geleverd.

Jelmer
6 december 2020

Wel ui op pizza, terwijl gevraagd was zonder en een grote kapsalon met weinig vlees en bijna geen kaas.

Nienke
4 december 2020

Lekkere pizza, op tijd bezorgd!

Sander
28 november 2020
WB
25 november 2020
Vegan Kapsalon
20 november 2020
John Philip
16 november 2020

Paar keer besteld en dat bevalt me zeer goed. Bezorging is echt snel en goed. Pizza's smaken heerlijk,. Perfect zo.

Nicole
13 november 2020

So many vegan options! And the food is just superb, even the fries, a simple kapsalon and italian bread (which is actually quite a lot!). We got a free coke and the delivery time was way faster than expected. 10/10! We'll order again.

Heleen
12 november 2020

De pizza's waren zoals altijd heerlijk! Alleen jammer dat nu voor de tweede keer het drinken was vergeten.

Chris
8 november 2020

Bestel hier al langere tijd mijn pizza en mijn vriendin pasta, altijd goed! Eten is lekker, de bezorging top! Eten is ook nog altijd warm. Dit maakt dit voor mij een betrouwbaar bedrijf; als ik s'avonds nog ergens heen moet, dan kan ik er van op aan dat mijn bestelde eten binnen de afgesproken tijd geleverd word.

Sander
7 november 2020

De bezorging (vriendelijke bezorger) was op ongeveer op de minuut nauwkeurig vergeleken met de opgegeven besteltijd. Per e-mail wordt je geïnformeerd dat de bezorger onderweg is. De pizza’s waren echt lekker, zagen er ook goed uit, met een mooie dunne bodem en de punten hangen niet door (niet van die slappe flappen waar alles af glijdt). Dat geldt ook voor de vegan pizza’s. Ik eet niet zo vaak pizza, maar weet wel waar ik die de volgende keer bestel.

Nills
6 november 2020

Deze mensen weten hoe ze een Pizza Calzone moeten maken! Het is elke keer weer een zalige traktatie👍🏻👍🏻👍🏻

K. F. Veenstra
6 november 2020

Pizza’s subliem!!

Lisa
5 november 2020

Super lekkere vegan pizzas, snelle bezorging

Marlous
4 november 2020
Riemer ten Brink
4 november 2020

Snel geleverd, heerlijk gegeten! Veel lekkere veganistische gerechten, daar kunnen veel andere bezorgrestaurants een voorbeeld aan nemen.

van der Velde
4 november 2020

Het was weer erg lekker.

Patrick
3 november 2020
Miranda
30 oktober 2020

Pizza's waren heerlijk! Werd dikke 25 minuten eerder bezorgd dan werd verwacht.

Vera
26 oktober 2020

Heel lekkere vegan wrap en vegan kebab. Precies op tijd geleverd. Enige minpuntje is dat er maar 1 klein pitabroodje bij de vegan kebab XL zat. Mag volgende keer wel 2, of een grotere.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karlijn
24 oktober 2020

O.a Friet besteld, deze na proeven direct weggegooid, zo vreselijk zout. Rest eten prima!!

Marlous
24 oktober 2020

Heerlijke pizza's, en het brood met mozzarella is ook een aanrader. Bezorging is mooi op tijd.

Visser
20 oktober 2020
J&g
17 oktober 2020

Zoals altijd een lekkere pizza. Vlot bezorgd door een opgewekte jongeman. Er wordt altijd een gratis drankje meegeleverd, maar deze keer heb ik aangegeven of het een broodje mocht zijn. Er werd een zak met gekruide, warme broodjes meegeleverd. Helemaal top.

Sas
13 oktober 2020

Goede pizza!

Visser
13 oktober 2020
Albert Haan
10 oktober 2020

Prima pizza’s, met de toegevoegde ingrediënten waarom we hadden gevraagd.

Marc
1 oktober 2020

Lekkere pizza, en snel bezorgd.

Visser
30 september 2020
Evelien Bernabela
29 september 2020

Smaakte goed

Renilde
21 september 2020

Heerlijke vegan pizza!

Grietje
21 september 2020

Sneller bezorgd dan ik verwacht had, lekker warm nog en heerlijke vegetarische pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. Saeroon
17 september 2020
Amit
14 september 2020

Vegan eten hier is echt heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
13 september 2020
Tessa
7 september 2020

Bezorging was er precies 3 kwartier later, zoals aangegeven. Pizza's nog heet, goede dunne, knapperige boden en rijkelijk belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
3 september 2020

Zoals altijd: de beste pizzas in Groningen!

Marieke
2 september 2020

Vaker besteld, pizza is hier normaal altijd goed. Echter, nu zaten er 2 haren in een van de pizza's. We hebben ook een broodje kruidenboter bijbesteld, de boter is overduidelijk ingevroren, niet bevorderlijk voor de textuur. Mwah!

K. F. Veenstra
31 augustus 2020

“Delmare speciale.”.... voor het eerst deze pizza geprobeerd. Gerookte zalm en paling. Helaas overheerste de paprika en ui en kon ik bijna geen paling ontdekken .. Volgende keer ga ik gewoon weer voor de “ frutti di mare”. Maar..... ondanks dat dit kan gebeuren, blijf pizzeria Palermo mijn grote favoriet!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjalling
30 augustus 2020

Altijd super goede pizza's bij deze zaak. Heb er veel geprobeerd in Groningen, maar weinig kunnen tippen aan deze kwaliteit. Goede bodems, krokante randen en een lekkere smaak.

Floor
28 augustus 2020

Ik heb twee vrienden uitgenodigd de vegan kapsalon te proberen. Een van beide is geen vegetariër of veganist. We waren allen stil tijdens het eten. De shoarma lijkt op echt shoarma en de kruiden zijn heerlijk. Lovend commentaar en ze zijn nu ook nieuwsgierig naar de vegan pastas en pizza's.

Jeannette
27 augustus 2020
Miranda
23 augustus 2020
Jaap Huizinga
14 augustus 2020

Mixed Grill 2 met friet zonder kruiden besteld. We kregen echter aardappelschijfjes mét kruiden geleverd. Heel vervelend, vooral voor mijn vrouw, want die krijgt daar last van. Bovendien was een behoorlijk deel van het vlees veel te droog en zwart geblakerd. Het viel deze keer dus heel erg tegen! Géén goede beurt van Palermo.

Judith
13 augustus 2020

De veganistische kapsalon was heerlijk, al mocht er voor mij iets meer sla bij. Ook de pasta smaakte goed. We hadden alleen een foutje gemaakt met bestellen, wilden eigenlijk pizza ipv pasta. Ik heb tweemaal geprobeerd te bellen direct na het plaatsen van de online bestelling, maar kreeg helaas niemand te pakken om dit aan door te geven.

Joyce
13 augustus 2020

Lekkere lasagne. Goed warm en sneller bezorgd dan werd aangegeven.

Erica
12 augustus 2020
Erwin
11 augustus 2020

Heerlijk pizza, op tijd geleverd en vriendelijke bezorging

Jip
11 augustus 2020

Ik vond het erg spijtig, maar ik vond het erg zout. Zo op verheugd. De vorige keer was het heerlijk. Ik hoop dat als ik het weer aandurf het weer heerlijk is zoals de eerste keer. Sorry ik wil graag positief zijn, zag er lekker uit.

Jip
6 augustus 2020

Het was heerlijk. Jammer dat de vegan kapsalon uitverkocht was... die had ik graag nog een keertje gegeten. Maar de frites waren zeker ook lekker.

Dan
6 augustus 2020

Beste pizza nord Nederland

Jeannette
3 augustus 2020

al5ijd lekker. En is er iets nis ( van mijn ) bellen ze netjes op of het wel klopt. SUPER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
2 augustus 2020

Heerlijke Vegan kapsalon gegeten! Mijn oma vond het ook lekker. Er was geen shoarma maar we kregen Vegan kipballetjes ipv daarvan maar werden hierover keurig gebeld. De Vegan shoarma was niet geleverd maar dit was ook heerlijk!

wb
31 juli 2020
Jeannette
28 juli 2020

Altijd super. Had per ongeluk lasagne gorgonzola terwijl ik altijd een pizza gorgonzola heb. Werd keurig gebeld of dit wel de bedoel was. Kreeg heel netjes een pizza terwijl ze eer'st zeiden dat de lasagne kwam omdat die al in de oven zat. Zo super tof.

Geert
27 juli 2020

Een pizza, lasagne en een kipschotel besteld. De kinderen vonden de pizza lekker. De kipschotel en vooral de lasagne waren lekker maar erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.Saeroon
22 juli 2020
Jip
15 juli 2020

Het eten was lekker. De eerste keer besteld en voor het eerst vegan kapsalon gegeten. Ik vind het fantastisch dat jullie vegan toegevoegd hebben aan jullie menu. Dankjewel en tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen Zuur
13 juli 2020

Pizza's zijn altijd echt lekker. Lekker knapperige bodem. Royale topping. Verandering in topping aanbrengen geen probleem. Bezorging op afgesproken tijdstip. Erg tevreden dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
13 juli 2020

Super vers en goed belegd. Heet bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeannette
12 juli 2020

Altijd top

Smith
11 juli 2020

Weer heerlijk gegeten. Beste (bezorg) pizzaria in Groningen

Anoniem
11 juli 2020
Kleve
10 juli 2020

Ik denk dat wij ons wel vaste klant kunnen noemen inmiddels. Echter vandaag een keer wat anders geprobeerd dan pizza. Geen aanrader. Kapsalon heeft bijna geen vlees en lamachun is een beetje flauw van smaak. Jammer. De pizza's zijn hier perfect!

S. Saeroon
9 juli 2020

Beste (Vegan) Kapsalon ooit!!! Helaas was mijn extra drankje niet meegeleverd..

JdK
6 juli 2020
Lorenzo
27 juni 2020

Goede prijskwaliteit verhouding en een uitstekende service. Pizza's zijn altijd van een uitzonderlijke kwaliteit en niet te vettig.