Beoordelingen van Pizzeria Palermo Groningen

Recente recensies

5.0
Jeannette
gisteren

Super, altijd sneller dan ik verwacht. Gewoon heerlijk

Visser
24 juli 2021
Jeannette
24 juli 2021
Rob
23 juli 2021

Gewoon de lekkerste pizza's!

Visser
10 juli 2021
Esther
10 juli 2021
Melvin
10 juli 2021
Lisa Rose
8 juli 2021
vogt
7 juli 2021

mijn pizza smaakte wat naar vis terwijl het een vlees pizza was

Jeannette
6 juli 2021
Nm
4 juli 2021

Pizza's waren koud hard, weinig belegd. De kapsalon zat weinig kaas salade erg weinig en moet gewoon apart in een bakje saus was wel lekker bezorging was anderhalf uur veel te lang!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
1 juli 2021

De lekkerste pizza ooit!

RS
30 juni 2021

Pizza's worden hier altijd vers gemaakt, ruim belegd en warm geleverd. Vriendelijke bezorger!

Roland Vos
26 juni 2021

Altijd snel en altijd warm bezorgd. Heerlijke pizza's.

Anita Koopmans
24 juni 2021

Heerlijke pizza, knapperig, en loei heet!! Top!

Iris K
24 juni 2021

Wederom heerlijke vegan kapsalon

Timo
24 juni 2021
Visser
23 juni 2021
Sander
19 juni 2021

Gewoon goed. Zoals altijd. Fijn dat er veel vegan gerechten zijn.

Jeannette
18 juni 2021
Visser
11 juni 2021
Jeannette
11 juni 2021
tessa
9 juni 2021

1 van de weinige pizzeria's waar je vegan pizza kan bestellen. En wat zijn ze heerlijk! Snelle bezorging ook, top!

Van Tol
7 juni 2021

Heerlijk gegeten en correct op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
30 mei 2021
Kor
26 mei 2021

Toppie, lekker eten!

Rob
22 mei 2021

Als altijd: goede service en kwaliteit

van der Velde
21 mei 2021

De pizza waren weer heerlijk.

Sofía
21 mei 2021

Pizzería Palermo is mijn favoriete restaurant in Groningen

Esther
15 mei 2021

Super lekkere vegan kapsalon en vegan shoarma gegeten, quote van mijn partner (die nog wel vlees eet): "als er zulke goede vervangers zijn, waarom eet dan niet iedereen vegan?" Fijn dat jullie er zijn!

Visser
14 mei 2021
Robert
10 mei 2021

Super snel bezorgd en heerlijke pizza’s! Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veenstra
5 mei 2021

Overheerlijke “ frutti di mare” en “paesano “. Nog nooit teleurgesteld in smaak en bezorging.

Fabiana Filadoro
5 mei 2021

PERFECTE Vegan shoarmawraps

Sander
2 mei 2021
Visser
2 mei 2021
Jip
30 april 2021

Lekker, vers en warm. Dankjewel ook dat het vegan menu steeds verder uit wordt gebreid.

Smith
29 april 2021

Heerlijk gegeten. Kapsalon en Pizza. Snelle bezorging. Goede actie met spaarpunten.

Konstantijn
28 april 2021
Peter Rasker
17 april 2021

Alles OK

Eli
13 april 2021

Heel lekkere vegan pizza’s en snelle levering. We bestellen zeker vaker :)

alex
12 april 2021

lekkerste vegan pizzas die ik heb gehad! bestel hier al 4 jaar en eten/bezorging altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
4 april 2021

Hele goede pizza calzone🤤 en snelle bezorgservice🏎️

Visser
4 april 2021
PV
3 april 2021

Zoals altijd....goed!!

Dick
3 april 2021

Weer drie lekkere pizza's gekregen. Bij de calzone carbonara waren echter de groene pepers vergeten en dat was toch wel een gemis. Iets minder genoten dan anders dus. Verder altijd heel tevreden over Palermo. NB: voor het eerst direct bij Palermo i.p.v. Thuisbezorgd.nl en nu wel een gratis drankje gehad. Top!

Jeannette
1 april 2021
Daniëlle
31 maart 2021

Lekker gegeten, voor de tweede keer miste er een blikje drinken bij de bestelling.

S. Saeroon
22 maart 2021
Sebastiaan
22 maart 2021

Pizza was op het 1e oog wel prima, alleen is bij mij compleet verkeerd gevallen (voedselvergiftiging gehad), weet niet waardoor het komt (ofwel de döner op de pizza of iets anders). Bezorging was wel op tijd

anoniem
19 maart 2021

Was weer uitstekend. mvg.

Arnout
19 maart 2021

De pizza kwam heel vroeg, ik vond dat alleen maar mooi maar wellicht zijn anderen daar niet blij mee. Verder wou ik deze pizza proberen, tis niet echt mijn ding. Vind de extra veganza super lekker!

alexander
19 maart 2021

altijd heerlijke vegan pizzas!!! hele fijne zaak

Yvonne
17 maart 2021

De pizza's waren oké, maar ze waren allemaal redelijk 'slof' om het maar zo te zeggen. Er zat ook wat weinig smaak aan, wat ik mij niet kon herinneren van eerdere bestellingen. Al met al dus een beetje een teleurstelling deze keer.

Lineke
9 maart 2021

Ik bestel graag bij Palermo, ook dit keer weer een heerlijke portie pasta met veganistische kip, groente en tomaten-roomsaus. Werd weer snel geleverd zoals altijd, met een warm broodje en een gratis blikje cola. Heb er enorm van genoten!

Marjolein
5 maart 2021
Grietje
28 februari 2021

Snelle bezorging en de pizza's waren lekker

Rob
28 februari 2021

Als altijd: heerlijk!

Koen van Haaften
27 februari 2021

Helemaal verrast door het ruime Vegan aanbod!! Bestelling geplaatst om af te halen en daarna gebeld of het zsm klaar kon staan, we moesten nog voor de avondklok naar Amsterdam. Top geregeld en zeer smakelijke gerechten. Aardige bediening en personeel! Aanrader dus!

Jeannette
23 februari 2021
Wiegmans
22 februari 2021

Prima pizza's! Hartelijk dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marlies
21 februari 2021

ik bestel niet zo heel vaak maar wanneer ik bestel is het ook altijd top en altijd keurig optijd! eten was weer heerlijk bedankt er voor.

Sander
19 februari 2021

Als ik pizza eet bestel ik bij Palermo. Lekkere pizza’s en bezorgd op het genoemde tijdstip (dat is bij andere bezorgers wel anders).

S. Saeroon
16 februari 2021

Still the best

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bauke
9 februari 2021

Heb in tijden niet zo'n goede pizza gehad. En de bezorger was ook nog eens erg vriendelijk.

Ritsema
7 februari 2021

Goedemiddag, Gisterenavond heb ik bij jullie Pasta Napolitana besteld. Ik ben vannacht ziek geworden hiervan en diarree gehad. Had het al niet opgemaakt, dus dat zegt genoeg. Voel mij nog steeds niet goed vandaag, vandaar mijn klacht richting jullie. Ik bestel vaker via jullie site en het is altijd lekker geweest. Geen idee wat jullie er gisteren allemaal in hebben gedaan waardoor ik nu ziek ben. Ik baal er ontzettend van, vandaar dat ik mijn onvrede uit en terecht ook! Met vriendelijke groet, Ritsema

Reactie van Pizzeria Palermo

Goedeavond Ritsema, Wat naar dat u dit heeft gemaakt. Dit maakt ons oprecht verdrietig. We streven ernaar om natuurlijk altijd goed werk te leveren. Wij zouden zo niet weten wat er anders zou zijn gegaan dan normaal :( graag zouden we u weer deze pasta willen aanbieden ( gratis ) en dan hopen dat het wel goed is. Onze excuses voor deze niet leuke ervaring.

Jim
6 februari 2021

Ik genoot altijd ontzettend van jullie vegan producten, maar het leek alsof jullie deze week een nieuwe vegan kaas hebben gebruikt. Deze is veel minder lekker vind ik en ik zou graag de oude terug hebben.

Reactie van Pizzeria Palermo

Goedeavond Jim, Wij gebruiken nog steeds hetzelfde kaas. We hopen dan ook dat het in de toekomst goed zal zijn. We love our vegans :D

Anne
1 februari 2021

Uitstekend! Ik ben wel heel benieuwd of en wanneer de vegan lasagne weer terug komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dineke
31 januari 2021

prima belegde pizza en op tijd bezorgd.

Gerrit Kwant
29 januari 2021

Heerlijke pizza en snel bezorgd. Voor iedereen een aanrader.

Caroline Damen
26 januari 2021

Heerlijke pizza’s. Goed belegd, mooi dunne bodem en goed warm. Deze week nieuw komen wonen in de straat, wij worden vaste klanten!

Anne
24 januari 2021

Heerlijk gegeten! Bezorging was snel, eten was hartstikke warm. Conclusie: voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeen
19 januari 2021
Pieter van Tol
18 januari 2021

Pizza's waren heel lekker, maar eigenlijk iets te lang gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
16 januari 2021

Goede vegan kapsalon! Thanks !!

K. F. Veenstra
16 januari 2021

Heerlijke goed gevulde pizza’s en razendsnel bezorgd! Een aanrader!

Michel
15 januari 2021

Super lekker

Jeannette
15 januari 2021

Altijd top

Pauline
10 januari 2021

De saus miste en de kaas bij 1 gerecht miste ook! Verder erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HM
10 januari 2021

Het is altijd weer lekker en op tijd zoals we aangegeven hebben!

Peter
6 januari 2021

Het smaakte weer goed

Rob
3 januari 2020

Zoals altijd: geweldige pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
3 januari 2020
Loes
2 januari 2020

Vegan pizza = lekker. Bezorger = lief.

Jl
27 december 2020

Prima calzone. Warm afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
19 december 2020

Pizza was weer heerlijk!

Jutta
19 december 2020

Altijd goed en erg lekker!

Koen
17 december 2020

Wij zijn erg blij met Palermo. Wij bestellen hier altijd onze vegan gerechten, smaakt goed en bezorging is eigenlijk altijd snel!

S. Mulder
17 december 2020

De pizza's worden altijd keurig op tijd bezorgd en ze zijn heel erg lekker!!

Sharon
11 december 2020

Heerlijke pizza's en precies op de afgesproken tijd geleverd.

Jelmer
6 december 2020

Wel ui op pizza, terwijl gevraagd was zonder en een grote kapsalon met weinig vlees en bijna geen kaas.

Nienke
4 december 2020

Lekkere pizza, op tijd bezorgd!

Sander
28 november 2020
WB
25 november 2020
Vegan Kapsalon
20 november 2020
John Philip
16 november 2020

Paar keer besteld en dat bevalt me zeer goed. Bezorging is echt snel en goed. Pizza's smaken heerlijk,. Perfect zo.

Nicole
13 november 2020

So many vegan options! And the food is just superb, even the fries, a simple kapsalon and italian bread (which is actually quite a lot!). We got a free coke and the delivery time was way faster than expected. 10/10! We'll order again.

Heleen
12 november 2020

De pizza's waren zoals altijd heerlijk! Alleen jammer dat nu voor de tweede keer het drinken was vergeten.

Chris
8 november 2020

Bestel hier al langere tijd mijn pizza en mijn vriendin pasta, altijd goed! Eten is lekker, de bezorging top! Eten is ook nog altijd warm. Dit maakt dit voor mij een betrouwbaar bedrijf; als ik s'avonds nog ergens heen moet, dan kan ik er van op aan dat mijn bestelde eten binnen de afgesproken tijd geleverd word.

Sander
7 november 2020

De bezorging (vriendelijke bezorger) was op ongeveer op de minuut nauwkeurig vergeleken met de opgegeven besteltijd. Per e-mail wordt je geïnformeerd dat de bezorger onderweg is. De pizza’s waren echt lekker, zagen er ook goed uit, met een mooie dunne bodem en de punten hangen niet door (niet van die slappe flappen waar alles af glijdt). Dat geldt ook voor de vegan pizza’s. Ik eet niet zo vaak pizza, maar weet wel waar ik die de volgende keer bestel.

Nills
6 november 2020

Deze mensen weten hoe ze een Pizza Calzone moeten maken! Het is elke keer weer een zalige traktatie👍🏻👍🏻👍🏻

K. F. Veenstra
6 november 2020

Pizza’s subliem!!

Lisa
5 november 2020

Super lekkere vegan pizzas, snelle bezorging

Marlous
4 november 2020
Riemer ten Brink
4 november 2020

Snel geleverd, heerlijk gegeten! Veel lekkere veganistische gerechten, daar kunnen veel andere bezorgrestaurants een voorbeeld aan nemen.

van der Velde
4 november 2020

Het was weer erg lekker.

Patrick
3 november 2020
Miranda
30 oktober 2020

Pizza's waren heerlijk! Werd dikke 25 minuten eerder bezorgd dan werd verwacht.

Vera
26 oktober 2020

Heel lekkere vegan wrap en vegan kebab. Precies op tijd geleverd. Enige minpuntje is dat er maar 1 klein pitabroodje bij de vegan kebab XL zat. Mag volgende keer wel 2, of een grotere.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karlijn
24 oktober 2020

O.a Friet besteld, deze na proeven direct weggegooid, zo vreselijk zout. Rest eten prima!!

Marlous
24 oktober 2020

Heerlijke pizza's, en het brood met mozzarella is ook een aanrader. Bezorging is mooi op tijd.

Visser
20 oktober 2020
J&g
17 oktober 2020

Zoals altijd een lekkere pizza. Vlot bezorgd door een opgewekte jongeman. Er wordt altijd een gratis drankje meegeleverd, maar deze keer heb ik aangegeven of het een broodje mocht zijn. Er werd een zak met gekruide, warme broodjes meegeleverd. Helemaal top.

Sas
13 oktober 2020

Goede pizza!

Visser
13 oktober 2020
Albert Haan
10 oktober 2020

Prima pizza’s, met de toegevoegde ingrediënten waarom we hadden gevraagd.

Marc
1 oktober 2020

Lekkere pizza, en snel bezorgd.

Visser
30 september 2020
Evelien Bernabela
29 september 2020

Smaakte goed

Renilde
21 september 2020

Heerlijke vegan pizza!

Grietje
21 september 2020

Sneller bezorgd dan ik verwacht had, lekker warm nog en heerlijke vegetarische pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. Saeroon
17 september 2020
Amit
14 september 2020

Vegan eten hier is echt heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
13 september 2020
Tessa
7 september 2020

Bezorging was er precies 3 kwartier later, zoals aangegeven. Pizza's nog heet, goede dunne, knapperige boden en rijkelijk belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
3 september 2020

Zoals altijd: de beste pizzas in Groningen!

Marieke
2 september 2020

Vaker besteld, pizza is hier normaal altijd goed. Echter, nu zaten er 2 haren in een van de pizza's. We hebben ook een broodje kruidenboter bijbesteld, de boter is overduidelijk ingevroren, niet bevorderlijk voor de textuur. Mwah!

K. F. Veenstra
31 augustus 2020

“Delmare speciale.”.... voor het eerst deze pizza geprobeerd. Gerookte zalm en paling. Helaas overheerste de paprika en ui en kon ik bijna geen paling ontdekken .. Volgende keer ga ik gewoon weer voor de “ frutti di mare”. Maar..... ondanks dat dit kan gebeuren, blijf pizzeria Palermo mijn grote favoriet!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjalling
30 augustus 2020

Altijd super goede pizza's bij deze zaak. Heb er veel geprobeerd in Groningen, maar weinig kunnen tippen aan deze kwaliteit. Goede bodems, krokante randen en een lekkere smaak.

Floor
28 augustus 2020

Ik heb twee vrienden uitgenodigd de vegan kapsalon te proberen. Een van beide is geen vegetariër of veganist. We waren allen stil tijdens het eten. De shoarma lijkt op echt shoarma en de kruiden zijn heerlijk. Lovend commentaar en ze zijn nu ook nieuwsgierig naar de vegan pastas en pizza's.

Jeannette
27 augustus 2020
Miranda
23 augustus 2020
Jaap Huizinga
14 augustus 2020

Mixed Grill 2 met friet zonder kruiden besteld. We kregen echter aardappelschijfjes mét kruiden geleverd. Heel vervelend, vooral voor mijn vrouw, want die krijgt daar last van. Bovendien was een behoorlijk deel van het vlees veel te droog en zwart geblakerd. Het viel deze keer dus heel erg tegen! Géén goede beurt van Palermo.

Judith
13 augustus 2020

De veganistische kapsalon was heerlijk, al mocht er voor mij iets meer sla bij. Ook de pasta smaakte goed. We hadden alleen een foutje gemaakt met bestellen, wilden eigenlijk pizza ipv pasta. Ik heb tweemaal geprobeerd te bellen direct na het plaatsen van de online bestelling, maar kreeg helaas niemand te pakken om dit aan door te geven.

Joyce
13 augustus 2020

Lekkere lasagne. Goed warm en sneller bezorgd dan werd aangegeven.

Erica
12 augustus 2020
Erwin
11 augustus 2020

Heerlijk pizza, op tijd geleverd en vriendelijke bezorging

Jip
11 augustus 2020

Ik vond het erg spijtig, maar ik vond het erg zout. Zo op verheugd. De vorige keer was het heerlijk. Ik hoop dat als ik het weer aandurf het weer heerlijk is zoals de eerste keer. Sorry ik wil graag positief zijn, zag er lekker uit.

Jip
6 augustus 2020

Het was heerlijk. Jammer dat de vegan kapsalon uitverkocht was... die had ik graag nog een keertje gegeten. Maar de frites waren zeker ook lekker.

Dan
6 augustus 2020

Beste pizza nord Nederland

Jeannette
3 augustus 2020

al5ijd lekker. En is er iets nis ( van mijn ) bellen ze netjes op of het wel klopt. SUPER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
2 augustus 2020

Heerlijke Vegan kapsalon gegeten! Mijn oma vond het ook lekker. Er was geen shoarma maar we kregen Vegan kipballetjes ipv daarvan maar werden hierover keurig gebeld. De Vegan shoarma was niet geleverd maar dit was ook heerlijk!

wb
31 juli 2020
Jeannette
28 juli 2020

Altijd super. Had per ongeluk lasagne gorgonzola terwijl ik altijd een pizza gorgonzola heb. Werd keurig gebeld of dit wel de bedoel was. Kreeg heel netjes een pizza terwijl ze eer'st zeiden dat de lasagne kwam omdat die al in de oven zat. Zo super tof.

Geert
27 juli 2020

Een pizza, lasagne en een kipschotel besteld. De kinderen vonden de pizza lekker. De kipschotel en vooral de lasagne waren lekker maar erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.Saeroon
22 juli 2020
Jip
15 juli 2020

Het eten was lekker. De eerste keer besteld en voor het eerst vegan kapsalon gegeten. Ik vind het fantastisch dat jullie vegan toegevoegd hebben aan jullie menu. Dankjewel en tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen Zuur
13 juli 2020

Pizza's zijn altijd echt lekker. Lekker knapperige bodem. Royale topping. Verandering in topping aanbrengen geen probleem. Bezorging op afgesproken tijdstip. Erg tevreden dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
13 juli 2020

Super vers en goed belegd. Heet bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeannette
12 juli 2020

Altijd top

Smith
11 juli 2020

Weer heerlijk gegeten. Beste (bezorg) pizzaria in Groningen

Anoniem
11 juli 2020
Kleve
10 juli 2020

Ik denk dat wij ons wel vaste klant kunnen noemen inmiddels. Echter vandaag een keer wat anders geprobeerd dan pizza. Geen aanrader. Kapsalon heeft bijna geen vlees en lamachun is een beetje flauw van smaak. Jammer. De pizza's zijn hier perfect!

S. Saeroon
9 juli 2020

Beste (Vegan) Kapsalon ooit!!! Helaas was mijn extra drankje niet meegeleverd..

JdK
6 juli 2020
Lorenzo
27 juni 2020

Goede prijskwaliteit verhouding en een uitstekende service. Pizza's zijn altijd van een uitzonderlijke kwaliteit en niet te vettig.

van der Velde
25 juni 2020
Sina Lü
21 juni 2020

My favorite (vegan) pizza in Groningen!

Andre
20 juni 2020
Kasper K
18 juni 2020

Alleen al over de hoeveelheid vlees niet te klagen: een mixed grill voor 1 persoon waar je bijna wel met 2 man van kon eten. En een heerlijke variatie van vlees en smaak, zelfs de op 2 manieren bereide kip smaakte totaal verschllend.

M. Wiegmans
13 juni 2020

Prima! Altijd goede kwaliteit.

Sina
10 juni 2020
Annette
10 juni 2020

Erg lekkere pizza! Op tijd afgeleverd door vriendelijke bezorger. Top!

Naomi
6 juni 2020
Klaas
3 juni 2020

Het ging supersnel, pizza's waren erg warm, lekker, alleen maar lof, tot de volgende keer maar weer......

K. F. Veenstra
3 juni 2020

Ze blijven verrukkelijk en het lijkt wel of ze iedere keer groter worden! Uiterst vriendelijke bezorger!

Joyce
30 mei 2020

Lekkere pizza en goed warm. Vrolijke en vriendelijke bezorger. Wat helemaal geweldig is dat je de optie hebt om fooi te geven. In deze tijd hebben ook wij geen kleingeld in huis.

Joke
30 mei 2020

Prima pasta en lekkere, echt Italiaanse pizza. Bij bezorging een gratis drankje en Italiaanse brood tapas meegeleverd; niet echt nodig (de porties zijn groot genoeg :) maar wel sympathiek.

Florian
29 mei 2020

Heerlijk en Keurig op tijd

Kornelis Snijder
27 mei 2020
Michel
24 mei 2020
Karst
20 mei 2020

Prima prijs kwaliteit verhouding, nadeel is dat een pizza altijd zo snel koud is, maar daar kan Palermo niets aan doen, misschien dat nog iemand een tip heeft? Lekkere pizza's, een aanrader!

Jeannette
20 mei 2020
Jan
13 mei 2020

Kwaliteit was erg goed! Gratis extra blikje fris (heel attent) zat nog apart verpakt in een plastic zakje, is niet echt nodig.

Afke
13 mei 2020
Erica
13 mei 2020
SB
12 mei 2020

Goed formaat, goede bodem, lekkere smaak, we gaan hier vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jouc
10 mei 2020

Pizza was prima. Mooi op tijd bezorgd. Maar waarom shoarma in plaats van spek op een carbonara alla gorgonzola is wel raadsel.

Lok
10 mei 2020

Heerlijke pizza's Onze vaste pizzeria.

K. F. Veenstra
10 mei 2020

Uitstekend!! Zeer verzorgde en heerlijke pizza!

Harry Tuinman
9 mei 2020

Top!

Maria
9 mei 2020

Prima pizza. Snelle bezorging en Lekker warm.

Jeannette
8 mei 2020
Grietje
8 mei 2020

Snel klaar, vlot bezorgd en de pizza's waren heerlijk.

Oskar
7 mei 2020

Eerder goede ervaringen gehad, maar bijzonder slechte klantenservice. Na een foute bestelling waarbij twee dingen missen vroeg ik of ik mijn geld terug kon krijgen. Ik vroeg dit netjes en kalm en de medewerker/ eigenaar werd boos, heeft me vertelt niet meer te bestellen bij Palermo en hing de telefoon op midden in mijn zin. Een goede manier om een vaste klant kwijt te raken.

E. Deen
7 mei 2020

Heerlijke pizza’ s. Werden goed warm en snel bezorgd. Tip: een pizza met Parmaham & rucola opnemen in het assortiment. Is bij andere pizzeria’s vaak wel te krijgen. Of in ieder geval rucola als topping mogelijkheid.

Bert
3 mei 2020

De pizza,s zijn altijd uitstekend. Alleen deze keer heb ik extra knoflook besteld, maar die was niet te ruiken of te proeven.

Florianne
3 mei 2020

Ik probeer de komende tijd grotendeel van de vegan afdeling uit. Tot nu toe heerlijk! De pasta, pizza en nu dus ook de shoarma. Ik kan mij alleen maar voorstellen hoe goed ze de overige gerechten maken. Met liefde in ieder geval.

Gels
30 april 2020

Bestelling precies volgens afspraak bezorgd. Heerlijk gegeten.

Erica
27 april 2020
Fieneke
27 april 2020

Heerlijke shoarmaschotel en pizza. Snelle bezorging. Helaas waren ze de salami op mijn pizza vergeten.

Hidzer
27 april 2020
Jeannette
25 april 2020
Emiel
23 april 2020

het Vegan vlees proeft echt niks anders dan echt vlees. Beste ooit (tenzij ze me voor de gek houden en het was wel gewoon echt vlees)

Yvon R
23 april 2020

Heerlijke vegan schotel en vegan shoarma broodje. Snel geleverd en goed aan de voorschriften gehouden (rivm)!

Jing
21 april 2020

Snelle service, lekker vegan options!

Jeroen Ceulemans
21 april 2020

De bezorging was razendsnel, en het eten was van goede kwaliteit. Toppie!

Harry
19 april 2020

Top!

Anoniem
16 april 2020
Femke
12 april 2020

Absoluut een aanrader! Wij bestellen al jaren regelmatig bij Palermo, het is in onze ogen een van de beste afhaalrestaurants in Groningen. Je krijgt veel voor weinig, de service is uitstekend, het eten super lekker en je hoeft nooit lang op je bestelling te wachten. Een mooi voorbeeld van hun goede service: Ik eet meestal het vegan broodje shoarma met de aardappelschijfjes en afgelopen week kreeg ik een belletje van een van de medewerkers van Palermo; hun oprechte excuses, want door de coronacrisis zijn er leveringsproblemen ontstaan, en was de vegan shoarma op. Hij raadde aan de vegan kip te proberen op een broodje en bood nog een gratis drankje aan voor het ongemak. Was weer hartstikke lekker! Wij verhuizen volgende maand terug naar Friesland, maar gaan dit restaurant absoluut missen.

Jeannette
10 april 2020
Andre
9 april 2020

Goed verzorgd en lekker

Thomas
4 april 2020

Pizza was heerlijk en warm bezorgd, binnen een half uur, en ook nog eens een gratis blikje cola. Aan contactloos bezorgen werd echter niet gedaan...

Christiaan
1 april 2020

Top

Afke
1 april 2020

de pizza werd snel bezorgd en was erg lekker!

Goed eten
1 april 2020

Het eten was heerlijk! We gaan hier zeker weer bestellen!

anoniem
31 maart 2020

Helaas vond ik de vegan lasagna veel te zout, waardoor ik er niet van hebben kunnen genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julian
30 maart 2020

Lekker, snel, en goed gekruid! Toppie

Florianne
29 maart 2020

De saus van de pasta blijft een mysterie wat er allemaal inzit.

ANONIEM
28 maart 2020
karen huitsing
22 maart 2020

Prima pizza’s!

Mieke
21 maart 2020

Heerlijke vegan pasta Stefano gegeten. Super lekker en verrassend met het warme brood erbij! Bezorging stipt op tijd 👏

Sarah
19 maart 2020

Ik schrijf normaal geen recensies, maar in deze moeilijke tijden kan iedereen een hart onder de riem gebruiken. Palermo maakt ongeveer de lekkerste pizza's die ik ooit heb gegeten. De bezorging is ook altijd fantastisch, maar dat heeft er waarschijnlijk ook mee te maken dat ik dichtbij woon. Hoe dan ook, een dikke vijf sterren op ieder vlak!

Jeannette
18 maart 2020

Ik heb altijd heerlijk warme.pizza's .

Karel
8 maart 2020

perfecte pizza, goed warm, exact op tijd, voor herhaling vatbaat, dit was de derde keer en 4 keer OK

Jeannette
6 maart 2020
Lok
3 maart 2020

Altijd heerlijke pizza's. Inmiddels zijn wij vaste klant. Pizza bestellen we altijd bij Palermo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. de Graaff
2 maart 2020
K. F. Veenstra
1 maart 2020

Zoals gewoonlijk weer uitstekend! Een andere pizza deze keer besteld en ook deze, Fantasia didn’t mare, was subliem. Graag tot een volgende keer.

Jeannette
28 februari 2020
Lauwrens Arrindell
26 februari 2020

Normaal gesproken heb ik geen klachten maar ik had verder ook geen zin om te bellen. De toko zit bij mij om de hoek en ik vind het echt knap dat er toch een lauwe pizza tegen het koude aan bezorgd is tezamen met slappe aardappelschijfjes. De knoflooksaus was doorweekt in de tas en qua bezorgtijd ga ik het niet eens over hebben. De komende tijd maar even niet bij Palermo bestellen helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
16 februari 2020
Jeannette
12 februari 2020
Christiaan
8 februari 2020
Chris
3 februari 2020

Lekkere pizza's ! En snelle bezorging, pizza kwam heet uit de doos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
30 januari 2020
K. F. Veenstra
26 januari 2020

Super!! zoals gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marlies
23 januari 2020

eten was weer snel bezorgt en goed warm. helaas was wel weer het blikje cola met de sla in 1 zakje gestopt waardoor de sla is gaan lekken en alles nat was. dit was nu al de 2e keer.. hopelijk is dat de volgende keer goed want kon nu de sla weggooien.

Jaap
22 januari 2020

Wederom heerlijk gegeten

Maaike
8 januari 2020

Eten was op tijd en lekker !

Timmerman
8 januari 2020

Goede service, afspraak nagekomen. Snel bezorgd. Erg lekker en super dat er zoveel veganistische mogelijkheden bij Palermo zijn!

Emma
5 januari 2020
Anomiem
2 januari 2020

Eten was heerlijk.

Klaas
25 december 2019

Perfecte Pizza'z, prmia topping, goed warm, zeker voor herhaling vatbaar. Zegt het voort

John Mbella Obenakonyang
25 december 2019

Beste pizza!!

Jeannette
14 december 2019

Altijd heerlijk warme pizza's...

Christiaan
12 december 2019

Snel, warm en lekker

anoniem
11 december 2019

man man man toen ik vegan werd dacht ik dat ik nooit meer pizza kon eten Maar toen was daar... pizza palermo. Nou vriend ik vertel het je deze pizza’s zijn zo lekker je gaat helemaal uit je plaat. Ik bestel graag nog een keertje. Bedankt jullie hebben mijn dag gemaakt

Huisman
8 december 2019

Na het lezen van de vele positieve beoordelingen besloot ik de gok te wagen. Een vegan pizza met extra groentes, met gratis cola en een plastic tasje. Keurig op tijd werd mijn hoogste verwachting bezorgd. Zonder cola en plastic tasje weliswaar. Ach, wat een teleurstelling, echt jammer van het geld. De pizza was koud, geen extra groenten en echt vers leek het mij ook niet. Zo jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
6 december 2019

Snel en lekker!

Afke
6 december 2019

Heerlijke pizza, bezorging was op de juiste tijd! De bezorger kwam zelfs nog helemaal terug naar boven om het blikje cola te brengen dat we er bij kregen!

K. F. Veenstra
30 november 2019

Altijd zeer goed gevuld en heerlijke korst! Graag tot een volgende keer.

Jeannette
20 november 2019
Jeannette
16 november 2019

Altijd goede lekker warme pizza....

Anthonie
13 november 2019

Lekker eten. Goed warm bij bezorgen en netjes op tijd.

Jeannette
7 november 2019
Christiaan
6 november 2019

Goed als altijd

Elroy
29 oktober 2019

Heerlijk.

Ccc
24 oktober 2019
Anoniem
16 oktober 2019

Bezorging was super snel. Het eten was lekker en er zat zelfs een gratis blikje drinken en brood bij. Top, een aanrader dus!

Annette
15 oktober 2019

Heerlijke vegan pizza die warm en op tijd werd afgeleverd door een vriendelijke bezorger!

Christiaan
12 oktober 2019

Lekkere pizza en warm bezorgd

Kraak
8 oktober 2019

Was weer erg lekker,en prima bezorging.

Fam. Smith
4 oktober 2019

Heerlijke pizza's zo als altijd. Snelle bezorging en erg vriendelijk. Voor ons geen andere pizza's dan pizza's van Palermo. Altijd goed.

Paul
3 oktober 2019

Lovely food

K. F. Veenstra
8 september 2019

Uitstekende pizza”s en stipt op tijd. Van harte aanbevolen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kraak
29 augustus 2019

Het was weer erg lekker,onze complimenten.

kok
22 augustus 2019

Prima, bezorger was ook mooi op tijd

Christiaan
21 augustus 2019

Lekker als altijd. Ruim belegd en warm bezorgd. Alleen jammer dat het gratis aangeboden drankje niet is geleverd. Verder top!

Cremer
16 augustus 2019

Wederom heerlijk!

K. F. Veenstra
16 augustus 2019

2 overheerlijke pizza’s!! Rijk belegd en zagen er ook nog eens prachtig uit. De bezorger was , zoals altijd, zeer correct en vriendelijk. Stipt op de aangegeven tijd! Graag tot een volgende keer

Jeannette
12 augustus 2019

Altijd goed wat ik ook bestel..en zelfs wanneer.

Aalmers
12 augustus 2019

Op tijd geleverd, eten was nog goed heet en lekker. En de juiste bestelling. Helemaal tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter van Tol
10 augustus 2019
Jaap S
9 augustus 2019

Precies op de bestelde tijd en lekker.

Eline
7 augustus 2019

Alles snel bezorgd, pizza was ook lekker! Alleen jammer dat er wel ham zat op de pizza speciale (terwijl bij opmerkingen en op het bonnetje zonder ham stond). Ook was de verse knoflook niet toegevoegd. Maar pizza’s waren ondanks dit erg lekker 👍🏼.

Naomi
29 juli 2019

Pizza’s waren heerlijk en een half uur eerder dan de mail aangaf! Maar als jullie een gratis blikje drinken beloven moeten jullie dit natuurlijk ook waar maken. (2de x al dat dit gebeurt)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
26 juli 2019

Ditmaal was alles, na de misser van maart 2018, tiptop in orde. Geleverd rond de genoemde tijd, lekker, warm, veel, goed verpakt...alles top! Ik begreep van mijn vriendin dat de bezorger nog netjes aan de deur toelichting gaf over wat mis ging bij de vorige bestelling. Vóór de keer dat het mis ging, had ik ook al meerdere keren bij jullie besteld, altijd naar tevredenheid. Het stond me nu alleen tegen dat ik voedselvergiftiging had, dit twee keer gemeld had en ik van jullie totaal géén reactie heb ontvangen. Daardoor heb ik tot gisteren nooit weer besteld. Ik ben zeker van plan om vanaf nu weer vaker bij jullie terug te komen. Nog steeds heel erg fijn dat jullie zo goed denken om de veganist, met erg veel opties!!

Jeannette
22 juli 2019

Altijd top. Snel en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sl
21 juli 2019

Bezorgd precies volgens afspraak. Smakelijke pizza.

Smith
20 juli 2019
johannes
19 juli 2019

De beloofde cola ontbrak

Reactie van Pizzeria Palermo

Vaak hebben we het echt heel druk waardoor kleine (menselijke) foutjes kunnen gebeuren bij het bezorgen. Uw beloofde drinken heeft U nog tegoed van ons. Bij een volgende bestelling kan U bij de opmerkingen aangeven dat we uw drinken gemist hebben en we zullen deze naleveren. Of U kan telefonisch contact opnemen en uw drinken word alsnog bezorgd.

Kuipers
16 juli 2019

Was weer heerlijk! Lekker gekruide aardappelschijfjes 👍

Piet Groningen
16 juli 2019

De korting voor dinsdag, pizza van meer dan 10 euro voor 8 euro is niet verrekend

Reactie van Pizzeria Palermo

Pizzas vanaf €11,- en hoger blijven €11,- in uw geval is de pizza van €11.50,- naar €11,- gereduceerd.

Kraak
12 juli 2019

Waren weer heerlijke pizza's. Bezorging was ook top.

Sharloth
11 juli 2019

Vegan lasagne was heerlijk!!!!!! Sauce en groenten smaak was super! Volgende keer zou ik het wel zonder kaas bestellen maar dat is mijn persoonlijke voorkeur. Tiramisu was een 6/10. Het was lekker maar het had een rare nasmaak. Overal heel lekker hoor, goed gedaan!

Jeannette
9 juli 2019
Els
7 juli 2019
Wiebe
7 juli 2019

Kapsalon met kip besteld, heb echter bijna geen kip kunnen ontdekken, alleen veel gebakken aardappelen. Bestelling is wel snel bezorgd.

Paulina
1 juli 2019